- 15 Nisan 2023
- 194
- 322
- 33
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsunSağlıkla kullan sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsunSağlıkla kullan sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
spora başladın mı niloyaAynen hadi haftaya gayret edelim benim alınacaklar bu hafta alındı zaten bir şu aklımdaki sporcu tayt var![]()
çok geçmiş olsunKızlar yazamıyorum bizim çocuklar yine hasta. Acayip heyheyliyiz![]()
Evet gidiyorumspora başladın mı niloya![]()
bende 96 olmuşum kilo vermem lazım artıkEvet gidiyorum![]()
Fittness e mi gidiyorsunEvet gidiyorum![]()
EvetFittness e mi gidiyorsun
Kızzzzzz ne güzel bir manzara kahvaltıya filan mı gittin yoksa
Teşekkür ederimBen de hesapladım, haftalık harcamam 3596
Geçmiş olsun@albatroza
Evet ailecek geldikKızzzzzz ne güzel bir manzara kahvaltıya filan mı gittin yoksa![]()
Bizim tahinli gibi olmuş buBen bugün şu ana kadar para harcamadım harcama yapacak ihtiyacım da yok
Kahvaltıya pankek yaptım üzerine fındık parçacıklı çikolata sürüp yiyeceğim nasipse![]()
Niloyatospikk gel kızzzz ikram edeyim
![]()
Biz o bildirimleri güncelleriz yine eski mesajlara bakmaTeşekkür ederim
Ben bu hafta aşırı harcadım kızlar.
Akşam toplayıp bildirimimi yapacağım
Sanırım dün bildirim yapanlar oldu kızlar, akşam hepsine bakacağım inşallah, belki tekrar bildirmenizi isteyebilirim![]()
Şekerim çikolatanın içindeki fındık yoğunluğu maşaallah yaniBizim tahinli gibi olmuş buben de tahinli pide yedim
Bursa'ya gelirsen yemeden gitme
Birkaç sene önceki Bursa gezimizde iskender kebab yedikBizim tahinli gibi olmuş buben de tahinli pide yedim
Bursa'ya gelirsen yemeden gitme