- 23 Ocak 2016
- 36.727
- 53.695
- 598
Oklava ve merdanen yok muAmann canm istese ufak bir kavanoz alırım olur biter öyle bidon bidon çekmiyor canım neyse kizahmeti çok ya bide tuttu mu tutucak mi derdi var, ne gerek awbsbsb
Kocam benden daha hevesli mutfağa bi kek yapar bi baklava açar anlatamam
Yaaa sen harika bir kadınsn ellerine sağlık
Ben de şu 29 yasima kadar daha bir oklova merdane almadım hamur açmadım eskiden poğaça yapardım artık o da yok
Arada bir kızıma heveslenirsem bi muhallebi bi kek çırparm yoksa ayatttttaaa uğraşmam
Kocan baklava mı açıyorAmann canm istese ufak bir kavanoz alırım olur biter öyle bidon bidon çekmiyor canım neyse kizahmeti çok ya bide tuttu mu tutucak mi derdi var, ne gerek awbsbsb
Kocam benden daha hevesli mutfağa bi kek yapar bi baklava açar anlatamam
Yaaa sen harika bir kadınsn ellerine sağlık
Ben de şu 29 yasima kadar daha bir oklova merdane almadım hamur açmadım eskiden poğaça yapardım artık o da yok
Arada bir kızıma heveslenirsem bi muhallebi bi kek çırparm yoksa ayatttttaaa uğraşmam
Ruh ikizi olabilir miyizMaşallah ikinizede
Ben hiç beceremem böyle şeyleri hevesim de yoktur doğrusu. En son yeni evlendiğim zamanlar eşimle beraber turşu yapmıştık onu da eşimin hevesi vardı diye yanii.
Hiç kışlık konserve falan da tutmam annem tutuyor bi kaç tane bana veriyor oldu bitti.
Mutfağa girmeyi de sevmem üff
Her yere mıçıyorlar evetSalça da yaptım ama market salçaları bana ekşi gelmiyor o yüzden seviyorum
O da benim kusurum olsun
Çocukluğumda annem müstakil evde bahçede güneş altında yapardı haftalarca suyunu buharlaştırırdı
Evimin olduğu yer cadde üzeri yolun tozu üşenmeden 5 .kata çıkıyor
Bir de kuşlara yem atıyorum
Şu kuşlar sürekli uçuyor
Ev salçasını sevsem de yapmam sevseydim yapan birilerinden alırım
Zira kuşları beslemeyi daha çok seviyorum
Evet sürekli bildirim geliyorBugün ha bire deprem oluyor kızlar ya az önce yine oldu
Abla pastaneden alıyosun di mi, nolur öyle olduğunu söyle, değilse kendimi çok beceriksiz hissedicemCanım bu aralar tatlı istiyor yahu
Aynen ekşiliği beni de rahatsız ediyorEv salçasını ben çok seviyorum da eşimin midesini yakıyormuş
Hepsini kendim yaptım tatlımAbla pastaneden alıyosun di mi, nolur öyle olduğunu söyle, değilse kendimi çok beceriksiz hissedicem
Geçmiş olsun neredeBugün ha bire deprem oluyor kızlar ya az önce yine oldu
Dün gece 2 kez oldu birinde uykumdan uyandım bugün bu 3. Allah'ım beterinden korusun Balıkesir sürekli sallanıyorEvet sürekli bildirim geliyor
Allah yere göğe sakinlik versin ,amin
Diyet topiginden buraya geldimCanım bu aralar tatlı istiyor yahu
Balıkesir'de oluyor Bursa'da hissediyoruz düm sabaha karşı uykumdan uyandımGeçmiş olsun nerede
Çok geçmiş olsun Allah muhafaza etsin inşallah olmaz. Kış ayları gelince korku basıyor insanıBalıkesir'de oluyor Bursa'da hissediyoruz düm sabaha karşı uykumdan uyandım
Ben de yapıyorum canım ama her zaman uğraşamam hazır da alıyorumCanım bu aralar tatlı istiyor yahu
Mutfağımdan örneklerAbla pastaneden alıyosun di mi, nolur öyle olduğunu söyle, değilse kendimi çok beceriksiz hissedicem
Bizim hiç ekşi olmaz çok tatlıdır hattaAynen ekşiliği beni de rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?