Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tebrik ederim @Varyemez abla harikasın ben bu hafta baya harcadım, sonuncu bile olmuş olabilirim. Hastane işlerimiz oldu akşam. Şimdi eve girdik. İyi geceler kızlar
Salçayı hiç hazır almadık çok şükür hatta bu sene düğünümüz vardı salça yapamadım kayınvalidem köyden almış 5 kavanoz ev yapımı ben evlendiğimde kayınvalidem hep market salçası hazır alırlardı bir amca getirirdi bidonlarla hazır alırlardı köyde ev var yer var hepsini ben alıştırdım salça yapmaya şimdi hepsi salça yapıyor
maşaallahh ikinize.. bizim kayinvalide üşengeçtir. annemde maşaallahi var salça yapar reçel yapar. her türlüsü ben hazirlarla büyümedim hiç.. evlendim zorladi bu durumu. çalışan olunca yapmaya vaktim yok zaten kendime zor bakiyorum. sinsice ilerleyen hastalığım var ( usher sendromu)
Günaydin...
kaç gündür harcama yok
maaşa 4 gün...
Allahın iziniyle inşallah Cumartesi günü kızımı foto çekimi ve kart çikarticam ardindan oyun parkına götürmeyi planlıyorum ebey harcamam olacak.. o gün kızımın bi ödülü olsun degil mi:)