Kesinlikle etkili ben de orta kattayım güneş sabah doğuştan akşam batana kadar evin içinde sıcaklık ortalama kombi yanmasa bile 22 23 derece aralığında geziyorBi de orta kattayım
Sabah ve akşam güneşini de alıyor ev
Onlarda etkiliyor bence
20-22 derece arası gidip geliyor
Süpürge yapıyorum para harcamaya da çıkacağım inşallahBenim sabah rutini yaz kış tatil ya da çalışırken genellikle hep 06.00 da başlıyor
Aferin temiz ve masraflı gadınSüpürge yapıyorum para harcamaya da çıkacağım inşallah
Kızım oyun alanına gitmek istiyor yakınımızda var sabit ücret 200 TL bir de çamaşır makinesiAferin temiz ve masraflı gadın
Kolay gelsin tatlım
Bugün neler var alınacaklar listesinde?
Kaynanacuğun azıcık daha ısrar ederse anne biz buradan başka eve gidelim en iyisi .bende zemin kattayim ama bizim evde sicak oluyorkaynanam üst katımda ona fazla geliyor isinmiyor. bide kaynanam benim evime taşınmak istiyordu geri bizim evi sağlam yapmışlardi ustalar. kaynanamin evi dandik çıkmıştı duvarlarda küf oluyor hep. bizim olmuyo şükür.. o yüzden geri taşınmak istiyor oğlu olmaz diyor tabi sen istediğin evdesin anne dedi sustu
hem taşınmamizi istemiyor hemde geri taşınmak istiyorKaynanacuğun azıcık daha ısrar ederse anne biz buradan başka eve gidelim en iyisi .
Sen de iki katı daya döşe katlar arasında ıstediğin gibi hareket et kafana göre takıl deyiverin
Oğluna "yıldızlı pekiyi"hem taşınmamizi istemiyor hemde geri taşınmak istiyordegişik kadindi
evime de giremiyor sokmuyorum hiç..
bayadir misafir almadim..
eve bakmiyor temizlemiyor diye eleştiriyordu.. sanki onu evi çok temizdi ya
nabim ben kendime zor bakiyorum.. oğlu saolsun susturuyor annesini..
önemli olan o.. eşim sustursun onu.
Süpürge yapıyorum para harcamaya da çıkacağım inşallah
En çok polar donun dikkatimi çekti bendensinBen de şimdilik bu durumdayım
Bende de beyaz eşyada Alman teknolojisinden vazgeçememe varÇamaşır makinesi aldık 9 kg Grundig marka Arçelik'in bir markası süpürgem Grundig yıllardır kullanıyorum memnunum kocam Arçelik sevdandan vazgeç dedi
Sen gençsin sıcaklarsın ben senden yaşlıyım üşürümEn çok polar donun dikkatimi çekti bendensinama bayadır bıraktım giymeyi aşırı sıcaklıyorum
Hiç o kadar para veremem aşırı pahalılarBende de beyaz eşyada Alman teknolojisinden vazgeçememe var
Siemens ve Bosch
Evet canım çok memnunum iyiki almışımVaryemez abla süpürgenden memnun musun fantomdan?
Kız çok pahalı değillerHiç o kadar para veremem aşırı pahalılar
İyi ki pahalı değiller benim aldığım makine ile 8 9 bin fark var o markalarla şimdi Grundigi de iptal edip Hoover çamaşır makinesi alıyoruz kurutma makinem Hoover neymiş ileride garanti kapsamı bilmem ne olurmuş almıyorum ulen almıyorum 3 bin daha ucuz makine olan Hoover alıyorumKız çok pahalı değiller
Alman teknolojisinde aşırı pahalı olan marka "miele"
Senin aldığın makina kaç tl tatlım?İyi ki pahalı değiller benim aldığım makine ile 8 9 bin fark var o markalarla şimdi Grundigi de iptal edip Hoover çamaşır makinesi alıyoruz kurutma makinem Hoover neymiş ileride garanti kapsamı bilmem ne olurmuş almıyorum ulen almıyorum 3 bin daha ucuz makine olan Hoover alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?