Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Gece saat 01.00 civarında maaş yatar yatmaz gönderilmesi gereken paraları gönderdim ,rahatladım

Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Gece saat 01.00 civarında maaş yatar yatmaz gönderilmesi gereken paraları gönderdim ,rahatladım

Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Allah bereketinizi arttırsın inşallah bol kazançlarımız olun
ben bugun harcama yapmadım
şu 2 ay ebey zorlu geçecek
tembihli idareli harcama yapmalıyım
daha alacaklarım vardi sonraya erteledim
hani boşuna dememişler
sakla samanı gelir zamani diye

Amin canım

Yaa Varyemez nasıl oluyor buuu, nasıl bu kadar az harcayabiliyorsun inanılır gibi değil sanki farklı ülkelerde yaşiyoruz
Ayrıca oğlanlara neden 6500 yani 7000 değil 6000 degil
Kızım onun elektrik faturası bile normal gelmiyor mümkünatı yok o kadar çalışan elektronik eşyaya o fatura gelmez bir buzdolabı 100 ila 150 arası yakıyor fırını çok çalıştırıyorum diyor ee kombi de elektrikle

Yaa Varyemez nasıl oluyor buuu, nasıl bu kadar az harcayabiliyorsun inanılır gibi değil sanki farklı ülkelerde yaşiyoruz
Ayrıca oğlanlara neden 6500 yani 7000 değil 6000 degil
Tatlım bilmiyorum inan
Sadece şuna bağlıyorum küçük bir ilçede yaşıyorum
Yaşadığım yerde hayat çok pahalı değil ayrıca benim dışardan yeme içme alışkanlığım neredeyse hiç yok
Yalnız yaşıyorum bir başıma ne yiyebilirim ki aman aman günde 2 öğün besleniyorum sağlık için
Ben cimri de değilimdir paylaşmayı severim bence bunlar bereketi artıran faktörler diye düşünüyorum
Düzenli sadaka vermeye çalışmanın önemli olduğunu düşünenlerdenim

Oğlanlara verdiğim 6500 tl sadece bir rakam özel bor nedeni yok

Guzum ben de düzenli sadaka veririm çuval çuval mama alırım ama bak elektrik faturam 956 gerçi bu benim için çok iyi rakam sanırım sizin orada elektrik biraz daha ucuz aman duymasınlar hemen zam yaparlar ama bir gerçek var tabii ki sadaka bereketi artırıyor paylaşmak bereketi artırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…