Gece saat 01.00 civarında maaş yatar yatmaz gönderilmesi gereken paraları gönderdim ,rahatladımselamlar
maaşım yattı
45.500 eşime gönderdim borçları yatıırdıgeri kalan da
950 tl işyeri yemek
450 telefon
400 aidat
ödendi
bugun de carsıya inmedim yanı harcama yapmadım harcamayi geç hiç bişey yapmadım keyfim yoktu
Yazdın mı miktarları ben görmedim canımGece saat 01.00 civarında maaş yatar yatmaz gönderilmesi gereken paraları gönderdim ,rahatladım
Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Yazmadım ama 10163 tl şimdilikYazdın mı miktarları ben görmedim canım
Bereketli olsun canım afiyetle yiyinBugün pazarda 500 lira harcadım, ekmek sigara dahil. Kış sebzeleri ucuzdu.
ıspanak 25 lira, pırasa bir demet 40 lira,
yemeklik domates 30 lira , üzüm 70 lira, mandalina 35 lira
Allah bereketinizi arttırsın inşallah bol kazançlarımız olunGece saat 01.00 civarında maaş yatar yatmaz gönderilmesi gereken paraları gönderdim ,rahatladım
Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Amin canımAllah bereketinizi arttırsın inşallah bol kazançlarımız olun
ben bugun harcama yapmadım
şu 2 ay ebey zorlu geçecek
tembihli idareli harcama yapmalıyım
daha alacaklarım vardi sonraya erteledim
hani boşuna dememişler
sakla samanı gelir zamani diye
Şükürler olsun YarabbiYazmadım ama 10163 tl şimdilik
Daha yarın var bugün bitmedi
Sondan 1.lik sırama yerleşeyim hayırlısıyla
Tek tesellim 6500 tl si oğlanlaraŞükürler olsun Yarabbi
3600'e nasıl sıkıştırdın o kadar şeyiTek tesellim 6500 tl si oğlanlara
3663 tl si bana ve içinde doğal gaz ,3 kilo ceviz, kişisel bakım ürünü, market, benzin ,apartman aidatı, okul çay parası var
Kızım onun elektrik faturası bile normal gelmiyorYaa Varyemez nasıl oluyor buuu, nasıl bu kadar az harcayabiliyorsun inanılır gibi değil sanki farklı ülkelerde yaşiyoruz
Ayrıca oğlanlara neden 6500 yani 7000 değil 6000 degil
Oğlanlar ne kahvesi içiyorlar bu kadar acabaTek tesellim 6500 tl si oğlanlara
3663 tl si bana ve içinde doğal gaz ,3 kilo ceviz, kişisel bakım ürünü, market, benzin ,apartman aidatı, okul çay parası var
Tatlım bilmiyorum inanYaa Varyemez nasıl oluyor buuu, nasıl bu kadar az harcayabiliyorsun inanılır gibi değil sanki farklı ülkelerde yaşiyoruz
Ayrıca oğlanlara neden 6500 yani 7000 değil 6000 degil
Guzum ben de düzenli sadaka veririm çuval çuval mama alırım ama bak elektrik faturam 956 gerçi bu benim için çok iyi rakam sanırım sizin orada elektrik biraz daha ucuz aman duymasınlar hemen zam yaparlarTatlım bilmiyorum inan
Sadece şuna bağlıyorum küçük bir ilçede yaşıyorum
Yaşadığım yerde hayat çok pahalı değil ayrıca benim dışardan yeme içme alışkanlığım neredeyse hiç yok
Yalnız yaşıyorum bir başıma ne yiyebilirim ki aman aman günde 2 öğün besleniyorum sağlık için
Ben cimri de değilimdir paylaşmayı severim bence bunlar bereketi artıran faktörler diye düşünüyorum
Düzenli sadaka vermeye çalışmanın önemli olduğunu düşünenlerdenim
Hemen açıklıyorum3600'e nasıl sıkıştırdın o kadar şeyi
Ben öyle diyorum benden çay kahve için diyeOğlanlar ne kahvesi içiyorlar bu kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?