Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Teşekkürler canım
O benim içimden gelen yoksa oğlanlar da biliyorlar onlara herhangibir para göndermek zorunda olmadığımı zira babalarından ayrılırken alacağım olan en az 10 milyon tl yi almadan boşadım
Oğlanlara da" bu yaptığım hareketi aklınızda tutun ve bundan sonrası için hakkınızı babanızdan talep ederken hiç çekinmeyin diye
Nasılsa annem senden hakkını almadı oradan teselli bulup bizim ihtiyaçlarımızı daha rahat karşıla ve de bizden esirgeme deyiverin " dedim

Süpersin güçlü kadın gurur duyuyorum ben böyle kadınlarla ne kadar tebrik etsek az ama arada kendine de harca kendini özel hissettir

Süpersin güçlü kadın gurur duyuyorum ben böyle kadınlarla ne kadar tebrik etsek az ama arada kendine de harca kendini özel hissettir
Kız ben kendime harcıyorum harcıyorum benim kendimi tatmin etme yöntemim daha farklı artık pasif gelirler elde etmemle aylık gelirim daha arttı yakın çevremde ve uzak islâm diyarlarına yardımcı olmaya çalışmak gibi hedeflerimi elimden geldiğince gerçekleştirmeye çalışıyorum tabi bu tarz şeyleri ben yazmıyorum, yazmayı çok da doğru bulmuyorum, yazmayı da istemezdim neyse inşaallah bir daha da yazmakla karşılaşmam, amin

Kardeşim bunu atmış dedim hiç ıslak mendili ziyan edemem hem doğaya fazladan bir çöp daha o kullan at silgi bezleri var ya sleepy miydi neydi onlardan da almam aşırı deterjan kokuyor ve kullan at doğaya bir ton zarar pamuklu bezlerim var benim makinede yıkar yıkar kullanırım babam almış ona da dedim bir daha alma

Süzgece süzsün çayı ve çöpe o şekilde atsın

Allah kabul etsin canım

Süzgece süzsün çayı ve çöpe o şekilde atsın
Aynen benim plastik süzgecim var lavaboya koyarım onun içine süzerim şimdiki yeni evyelerde süzgeç bile var annemin evyesi süzgeçli çıkarıp dökülüyor her şeye ıslak mendil kullanırsak eyvah yani eskiden çocuktum ananeme misafir gelince mendil koyardı pamuklu kenarları iğne oyalı yanına da minik sabun ve su mu vardı tam orayı hatırlayamıyorum insanlar o bezlerle ellerini silerdi ıslak mendil yoktu yani önceden

Evet eskiden 1 ıslak 1 kuru bez verilirdi misafirlere

Çok iyi yapmışsın Varyemez, eminim ki çok haklı sebeplerin vardı. Hiç kimse kötü kocasını boşamaz çok çok kötü kocasını boşar ancak.
Keşke haklarını da alsaydın. oğlanlar alıyordur inşallah fazlasıyla. Senin paylaşimci yüce gönüllü oldugun yazdiklarindan çok belli zaten ve yardımsever olduğunda. Tek yaşiyorsun ne kadar harcayabilirsin ki yani haklısın. Biz de iki kişiyiz eşim ve ben. Yazın çok harcadım dışarda yeme, gezme tozma alışveriş. Bu ay iyi gidiyoruz. Yaşadığım şehirde evim yok başka şehirde var. Buradan da alma istiyorum u nedenle birikim yapmaya çalışıyorum. Allah hepimiz için hayırlı olanı kolaylıkla ve güzellikle versin.

Tatlım Allah bütün hayallerini ,dualarını yaşamayı nasip etsin sana ve de bütün kızlara

Hak konusuna gelince Allah nasıl münasip görüyorsa o şekilde sorsun haklarımı

Bazı şeyler ahirette sorulmalı herşey bu dünyalık değil

Dünyaya gönderiliş sebebimi bulmaya ve ona göre davranmayı öğrenmek için çabalıyorum sadece
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun her daim zira O yardım etmezse halimiz nice olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…