- 13 Ağustos 2017
- 55
- 180
- 93
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kalpli objeler nerede kullaniliyorBiz hep fazla para harcayalım diye yapılmış şeyler bunlar![]()
Alafranga sifonunun tepesindeBu kalpli objeler nerede kullaniliyor
AhhhAlafranga sifonunun tepesinde![]()
nasıl tahmin edemedim ben de alicam
Lazım yani dimi bu banyoda eksik bir şeyAhhhnasıl tahmin edemedim ben de alicam
![]()
Bunları görünce hani resepsiyon ya da mutfakta zil olur ya en çok da mutfakta yemek hazır demek için mi öyle bir zil kullanmaya karar verdin diye düşündüm inan
Geçen hafta marketten çikolata bir de elektrik faturası idiGeçen hafta 300 küsür mü harcamıştınVaryemez
Bu kalpli objeler nerede kullaniliyor
Ben yine senin öpücük zili sandım yaaaLazım yani dimi bu banyoda eksik bir şey![]()
Sorma ya onu alamadım aklımda zaten hepBen yine senin öpücük zili sandım yaaane beklerken ne çıktı yaa
![]()
Hadi birinci kim sonuncu kim belirleBu haftaki harcamam 3660 lira
Ya siz öyle konuşunca mantıklı geldi ve 1.olmadığım için internetten sütyen ve iç çamaşırı aldım 1510 tl harcadım
Bu hafta toplam 4263 tl oldu![]()
Güle güle kullan birinci olamayanlar haftayı kapatamadı dahaYa siz öyle konuşunca mantıklı geldi ve 1.olmadığım için internetten sütyen ve iç çamaşırı aldım 1510 tl harcadım
Bu hafta toplam 4263 tl oldu![]()
Teşekkür ederimGüle güle kullan birinci olamayanlar haftayı kapatamadı daha![]()
Aa birinci sen mi olacaksın acaba?Bu hafta 1800 harcadımalbatroza
Sondan 1. belli ,baştan 1. kim bekliyoruzHadi birinci kim sonuncu kim belirle![]()