• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Eveeettt kızlar, yeni bir haftayı daha bitirdik ve ailemiz gün geçtikçe büyüyor, yarış daha da kızışıyor😊😊 Sonuçları açıklıyorum:
Varyemez Varyemez 11830 lira
Niloyatospikk Niloyatospikk 6724 lira
espressoc espressoc 5490 lira
@Ahuu14 5000 lira
@dolunaybekler 4263 lira
albatroza albatroza 3660 lira
@AseliccA 3350 lira
@prensesver 1900 lira
Rprnn Rprnn 1800 lira
Veeee kazananımız yine yeni ve yeniden Rprnn Rprnn 🎊🎊🎊💐💐💐💕☘️💕💕
Tebrik ederim canım, yeni haftada daha da zorlanacağız, hissediyorum🥰🥰🎊💐
Tebrikler kızlar haftayı çok güzel kapatmissiniz 🥰 ben bu grubu çok sevdim israftan kaçınmak için güzel bir motivasyon burası 🤲🥰 ilk 3 fazla harcama yapana girmem şokundayim😂

Nisfertil kullanıyorum 2 ayım doldu 3. Aya geçtim. 3 ay kullanımı öneriliyor inşallah güzel şeylere vesile olur
Aminn inşallah 🙏 herşey gönlünce olsun 😘
Tebrikler kızlar haftayı çok güzel kapatmissiniz 🥰 ben bu grubu çok sevdim israftan kaçınmak için güzel bir motivasyon burası 🤲🥰 ilk 3 fazla harcama yapana girmem şokundayim😂
Evet bence de, iyi geliyor az biraz da olsa frenliyor insan kendini ve şöyle bir bakınca çoğu harcama gerçekten safii israf.

Aminn inşallah 🙏 herşey gönlünce olsun 😘

Evet bence de, iyi geliyor az biraz da olsa frenliyor insan kendini ve şöyle bir bakınca çoğu harcama gerçekten safii israf.A

Allah razı olsun 🥰🤲

Kesinlikle öyle not alınca daha net görüyorsun bugün nelere harcadım diye. En minimumda tutmaya çalışıyorum ona rağmen böyle

Back
X