Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senin eşin iyi maşaallah benim eşim borçlar olmazsa hiç bişey demez.. aldirtiyorum ona.. kredi karti onda olduğu için.. ben hiç bulaşmadim.
bu hafta geçen cts tüm borçlari yatirdik..
bu cts de market-pazar alışverişimz olacak.
Sabah gözüm için yine doktora gittim
İlaçlar 320 tl tuttu
Kaç aydır gözlerim düzelmedi zombi gibi geziyorum kirpiklerim dökülmeye başlamış biraz moralim bozuk
hastanede damlatmişti gözüme.. çok iyi hissetmişim.. 2-3 saat sonra gözüm bi canlamişti.. herşeyi çok net görüyordum.. o damla istiyorum doktor vermez sanirim.
senin eşin iyi maşaallah benim eşim borçlar olmazsa hiç bişey demez.. aldirtiyorum ona.. kredi karti onda olduğu için.. ben hiç bulaşmadim.
bu hafta geçen cts tüm borçlari yatirdik..
bu cts de market-pazar alışverişimz olacak.
Ya şimdi bizim çamaşır makinesi geldi Pazarama sitesi bize 1000 TL kupon verdi 10000 TL üzeriymiş eşim buzdolabı da değişecek onu da değiştirelim dedi şu koponu onlara bırakmayalım diyor sakın bak dedim sakın onların indirim şeylerine inanma kanma
Okula gittim geri dönüşte anneme uğradım yemek yiyelim dedi kalmadım
Bankadan ödemelerden artan paramı çektim yanımda dursun bakalım
Eve gelince dün akşam aldığım yufkayı sigara böreği yaptım derin dondurucuya koydum