Bu siteden daha önce aldınız mı güvenilir mi ?
Her kampanya her müşteriye verilmiyor siz baya harcıyor olmalısınız.Ha unuttum bi kmp daha var akbanktan 15 bin belli gunlerde ayda 3 kere hesapta olacak ve bir kere qr odeme yap dedi ( kmp sartlari yazili yani sozel bir sey yok) hepsiburada ceki verecek 1000 tl beklemedeyim
Hemen hepsini burdan alıyorum satici ahlatci , agakulce seciyorum . Altin markasi ise ahlatci iar ozbag seciyorumBu siteden daha önce aldınız mı güvenilir mi ?
Trendyolda ki 1 gram ile arasında bin TL fark var neredeyse
Trendyolda ki ahlatcidan buradan da bi kaç arkadaş Ajda faln almıştı evet o güvenilir. Fiyat farkı şaşırtıcı o da siteden kaynaklı olsa gerek.Hemen hepsini burdan alıyorum satici ahlatci , agakulce seciyorum . Altin markasi ise ahlatci iar ozbag seciyorum
Yalniz kargocular saftirik altin getirdigini bilmiyor biri bi kere yangin kutusuna biraktim abla dedi( evde yoksam oraya birakiyor kargocular çoğu biliyor) bunu da normal kargo sanmis yok dedim subeden alirim oraya gotur
Videolu acıyorsun zaten kocaman yaziyor ic pakette hiç sorun olmadı mjnik seker kahve vs koyuyorlar Agirlik yapsın diye icine kargonun
Yok ben gariban bir emekliyim ev giderlerine fazla girmiyorum esime yiktim nakit birikimimi aktar dönder yapiyorumHer kampanya her müşteriye verilmiyor siz baya harcıyor olmalısınız.
Kasim indirimi icin 2500/500 indirim kuponu vardi bi baktım geçiyor hemen aldımTrendyolda ki ahlatcidan buradan da bi kaç arkadaş Ajda faln almıştı evet o güvenilir. Fiyat farkı şaşırtıcı o da siteden kaynaklı olsa gerek.
Bereketli olsun altınlarıniz hoşgeldiniz aramıza
Ayhh en iyisini yapmışsınzYok ben gariban bir emekliyim ev giderlerine fazla girmiyorum esime yiktim nakit birikimimi aktar dönder yapiyorum
Ben de hic aksatmam Akbank kadin sayfasi mi ne var çoğu ordan geldi kmp pozitif ayrimcilik diyelimAyhh en iyisini yapmışsınzbenim babam akbankin uzun yıllardır müşterisi çok kredi çeker çok kredi kartıni kullanır vee bir gün olsun aksatmaz hatta gününden önce fazlasıyla öder ona bu kadar avantajlı kampanya gelmez hiç o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?