• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bu siteden daha önce aldınız mı güvenilir mi ?
Trendyolda ki 1 gram ile arasında bin TL fark var neredeyse 🫣
Hemen hepsini burdan alıyorum satici ahlatci , agakulce seciyorum . Altin markasi ise ahlatci iar ozbag seciyorum
Yalniz kargocular saftirik altin getirdigini bilmiyor biri bi kere yangin kutusuna biraktim abla dedi( evde yoksam oraya birakiyor kargocular çoğu biliyor) bunu da normal kargo sanmis yok dedim subeden alirim oraya gotur
Videolu acıyorsun zaten kocaman yaziyor ic pakette hiç sorun olmadı mjnik seker kahve vs koyuyorlar Agirlik yapsın diye icine kargonun

Hemen hepsini burdan alıyorum satici ahlatci , agakulce seciyorum . Altin markasi ise ahlatci iar ozbag seciyorum
Yalniz kargocular saftirik altin getirdigini bilmiyor biri bi kere yangin kutusuna biraktim abla dedi( evde yoksam oraya birakiyor kargocular çoğu biliyor) bunu da normal kargo sanmis yok dedim subeden alirim oraya gotur
Videolu acıyorsun zaten kocaman yaziyor ic pakette hiç sorun olmadı mjnik seker kahve vs koyuyorlar Agirlik yapsın diye icine kargonun
Trendyolda ki ahlatcidan buradan da bi kaç arkadaş Ajda faln almıştı evet o güvenilir. Fiyat farkı şaşırtıcı o da siteden kaynaklı olsa gerek.

Bereketli olsun altınlarıniz hoşgeldiniz aramıza 💐

Trendyolda ki ahlatcidan buradan da bi kaç arkadaş Ajda faln almıştı evet o güvenilir. Fiyat farkı şaşırtıcı o da siteden kaynaklı olsa gerek.

Bereketli olsun altınlarıniz hoşgeldiniz aramıza 💐
Kasim indirimi icin 2500/500 indirim kuponu vardi bi baktım geçiyor hemen aldım

Yok ben gariban bir emekliyim ev giderlerine fazla girmiyorum esime yiktim nakit birikimimi aktar dönder yapiyorum :confused::KK59::dondurma:
Ayhh en iyisini yapmışsınz 😁😂 benim babam akbankin uzun yıllardır müşterisi çok kredi çeker çok kredi kartıni kullanır vee bir gün olsun aksatmaz hatta gününden önce fazlasıyla öder ona bu kadar avantajlı kampanya gelmez hiç o yüzden sordum 😄

IMG_6514.webp

Ayhh en iyisini yapmışsınz 😁😂 benim babam akbankin uzun yıllardır müşterisi çok kredi çeker çok kredi kartıni kullanır vee bir gün olsun aksatmaz hatta gününden önce fazlasıyla öder ona bu kadar avantajlı kampanya gelmez hiç o yüzden sordum 😄
Ben de hic aksatmam Akbank kadin sayfasi mi ne var çoğu ordan geldi kmp pozitif ayrimcilik diyelim

Bunların icinden çıkıyor kmp
Bir de arayin bankayi harcama sozu tanimlasinlar mesela benim 9 aya aylik 2binden harcama sozume 500 chip vermisti son aydayim obur ay arayip kmp isteyeceğim müşteri hizmetlerini arayin isteyin veriyorlar

Bir de Migros market kmp oluyor Migros pahalı gözükür ama yerel marketlerden daha ucuza geliyor kmp ile ilerlerseniz ev o kadar stoklu ki ara verdim alımlara tuvalet kagidindan duvar örülürdü o derece yani

Amazon sitesi de cok iyi hb ty onlar paralel gider fiyatlandırma da ama Amazon hep ucuz olur illa bakarim oraya
Deri ayakkabı aldım hiç paraya neredeyse 10 tane falan dolap uygulamada sattim misal 200 e aldım dolapta 1000 tl ye sattım

Porland porselen çok ucuzdur Amazon da Morocco serisini ceyiz biriktirdim kizima pasabahce elysia grubunu eve biriktirdim orda da kmp oluyor kupon tanimliyor zaten kuponsuz cöp almam gibi bisey oldu
Boyle alinca mutlu oluyorum helal be kizim sana diyorum seviyommm kendimi tebrik ediyorum

Haaa bir de uyg üyelikleri 1 tl falan oluyor ya indirimde iken girer indirimli ürünleri vs alir oteki aya donmeden uyelik ayrilirim 😉

İnstadaki fenomen gecinenlere inanmayın ( akilli hatunlarsiniz ihtimal vermiyorum) onlar ajansin attigi urunu linkliyor kendi priminin derdinde zaten hepsi ayni anda ayni urunden memnun kaliyor heeee biz de inandik😒😒
Mesela dun mu ne cebel peyniri 245 e ucuz diye kosunnnn yazmis400 gr benim favori peynirim olur kendisi
Ben onu Migros kmp ile 100 tlnin de altina almıştım zaten kmp hali bile 165 tl
Suna yaziyimmm bi dedim sonra amannnn boşver kitlesinin zeka seviyesine gore davraniyor bir nevi dogal seleksiyon yasiyorlar onlar boyle mutlu
Simdi linc yerim bana ne dedim

Ahan da idpati hem indirimli aldim hem de 250 tl Migros ceki kullanmisim ( belli günlerde Migros yemek siparişi verirsen çek vereceğim diyor simit falan aliyom çek geliyor)

Back
X