Grubun adını değiştircem bu gidişleHaftayı ucuz kapatmışsn hafta sonu açılmazsan iyidir
Ben bu hafta baya harcama yaptım kendime kıza biraz kıyafetaldım 5bin den fazla gitti hiç hesaplamadm daha da eksikler varrbugün 2 bin kadar Marktte harcadım.
Gratise girdim bi saç vaksı ve maske aldım indirimdeydi 150 tuttuu.
İnşallah daha da harcamam
Pazartesiden beri 5830 TL harcamışım
Evet değiştirGrubun adını değiştircem bu gidişle
Eksikler hiç bitmiyo cidden, alınacak bişeyler hep var🌫
Abboovv maşallah diyelim ne zamandır görmüyodum bu sarılardan
0.5 gramAbboovv maşallah diyelim ne zamandır görmüyodum bu sarılardanbereketli olsun inşallah
Ben de bir saten elbise beğendim bin küsür alırım sanırım şu sıra kenara para koymak şöyle dursunKızıma ayakkabı, elbise 2.800 tl e istedim inşallah iade etmek zorunda kalmam. Yarın kına var ona da 1000 TL atarım diye hesaplıyorum. Kendime de 1300 e indirimde güzel birbuldum kargoyu sabırsızlıkla bekliyorum 3 günlük harcamam bunlar şimdilik. Birikim adına birşey Yok ne yazık ki
Birikim biraz dursun yaBen de bir saten elbise beğendim bin küsür alırım sanırım şu sıra kenara para koymak şöyle dursunbu hafta 4 tane düğün var hepsine takı takmak lazım durum bu
Ne vitamini aldın canım biz de alıyoruz da merak ettim neler aldınSelam kızlar. 1600 liraya vitamin vs aldım. Bu ay kredi kartım coşacak
Elenatal aldım emzirme dönemi için olandan, solgar magnezyum, ocean d vitamini aldım canımNe vitamini aldın canım biz de alıyoruz da merak ettim neler aldın
Ajda almak zarar mı ettırır15 günlük harcamalarım toplam 18.363.5 TL geçen ay 1 aylık harcamam 23.224.5 TL idi bu ay fazla açılmışım ama geçen ay elimdeki parayla hemen altın yapmıştım bu sefer yapmayınca eldeki nakiti cart curt daha fazla harcamışım
Bozdururken bin TL zararı oluyordu takmak için yapacaksan yap ben şuan cumhuriyet yapıyorumAjda almak zarar mı ettırır
Şuan degıl de bır ara düşünüyorum almayı.
Üç taksıt mantıklı geldi.
ben takı takmam.Bozdururken bin TL zararı oluyordu takmak için yapacaksan yap ben şuan cumhuriyet yapıyorum
Taksıt yok yaa onu alamıyorum.Bozdururken bin TL zararı oluyordu takmak için yapacaksan yap ben şuan cumhuriyet yapıyorum
Bilmiyorum kuyumcu bana yatırım için alacaksan cumhuriyet al dedi Ajda bin TL gibi bir zarar ettiriyor dedi ben de ajda var takmalık cumhuriyete döndümŞöyle ben takı takmamben takı takmam.
Üç taksıt hoşuma gitti.bır de 22 ayar alıyoruz 22 ayar üzerinden bozulmuyor mu? Nıye düşük olsun anlamadım
Cumhuriyette taksit yok muTaksıt yok yaa onu alamıyorum.
yok sadece takılık altına var üç taksıt.Cumhuriyette taksit yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?