Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Grubun adını değiştircem bu gidişle
Eksikler hiç bitmiyo cidden, alınacak bişeyler hep var ‍🌫
Pazartesiden beri 5830 TL harcamışım

Kızıma ayakkabı, elbise 2.800 tl e istedim inşallah iade etmek zorunda kalmam. Yarın kına var ona da 1000 TL atarım diye hesaplıyorum. Kendime de 1300 e indirimde güzel bir buldum kargoyu sabırsızlıkla bekliyorum 3 günlük harcamam bunlar şimdilik. Birikim adına birşey Yok ne yazık ki

Ben de bir saten elbise beğendim bin küsür alırım sanırım şu sıra kenara para koymak şöyle dursun bu hafta 4 tane düğün var hepsine takı takmak lazım durum bu

15 günlük harcamalarım toplam 18.363.5 TL geçen ay 1 aylık harcamam 23.224.5 TL idi bu ay fazla açılmışım ama geçen ay elimdeki parayla hemen altın yapmıştım bu sefer yapmayınca eldeki nakiti cart curt daha fazla harcamışım

Ajda almak zarar mı ettırır
Şuan degıl de bır ara düşünüyorum almayı.
Üç taksıt mantıklı geldi.

Şöyle ben takı takmamben takı takmam.
Üç taksıt hoşuma gitti.bır de 22 ayar alıyoruz 22 ayar üzerinden bozulmuyor mu? Nıye düşük olsun anlamadım
Bilmiyorum kuyumcu bana yatırım için alacaksan cumhuriyet al dedi Ajda bin TL gibi bir zarar ettiriyor dedi ben de ajda var takmalık cumhuriyete döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…