- 23 Ocak 2016
- 35.070
- 51.042
- 598
Ben de kızımın biriken paralarını gram, yarım gram şeklinde yapıyorum1000 liralık bebek bezi aldım. Çocukların biraz parası birikti üzerini tamamlayıp çeyrek altın alabilirim
Sadece 500 liralık bi harcama yaptım, bebişe mama vs aldımBuralar eskiden dutluktuune oldu ya kimse yazmamış hiç harcama yapmıyor msunuz yoksa
Çok harcama yaptığım günlerde bildirimin gelmiş olmasıBuralar eskiden dutluktuune oldu ya kimse yazmamış hiç harcama yapmıyor msunuz yoksa
21 Mayıs'ta bunu paylaşmışım şuan güncel tutar 24.589 TL15 günlük harcamalarım toplam 18.363.5 TL
Aaaa maşallah bu harcama bile sayılmazSadece 500 liralık bi harcama yaptım, bebişe mama vs aldım
Bende bugün biraz açıldım öyle aklıma geldi koştur koştur gelip baktım, soğuk rüzgarlar esiyor topikteÇok harcama yaptığım günlerde bildirimin gelmiş olması
Bence çok da büyük bir harcama değil kaç çocuk var senin. Market dahildir diye düşünüyorum21 Mayıs'ta bunu paylaşmışım şuan güncel tutar 24.589 TL
Bir çocuğum var ne aldıysam yazıyorum market alışverişi de var tabii ama öyle büyük şeyler almıyorum market alışverişindeAaaa maşallah bu harcama bile sayılmazyarasın bebişeee
Bende bugün biraz açıldım öyle aklıma geldi koştur koştur gelip baktım, soğuk rüzgarlar esiyor topikte
Bence çok da büyük bir harcama değil kaç çocuk var senin. Market dahildir diye düşünüyorum
3 haftaya 25 bin birazcık çok o zaman birazcıkBir çocuğum var ne aldıysam yazıyorum market alışverişi de var tabii ama öyle büyük şeyler almıyorum market alışverişinde
Gözden geçiriyorum geçiriyorum ama olmuyor onları almam lazım3 haftaya 25 bin birazcık çok o zaman birazcıklisteni gözden geçir alipta kullanmadığın ya da gereksiz gelen ne varsa tekrar almamaya çalış
HahahahGözden geçiriyorum geçiriyorum ama olmuyor onları almam lazımkuyumculardan çok uzak kaldım böyle olunca
Kredi kartından nefret ediyorum ben ya kendi kartımı kapattırdım şimdi de eşiminkine sardım bir sonraki ay ödenecek nasılsa deyip deyip alıyorum neredeyse 9 bin oldu kart ödemesi çok canım sıkkın2400 lira bes ödemesi yaptım.
Kredi kartı ekstre tarihimi değiştirdiğim için 16 temmuzda ödeyeceğim. O zamana kadar alışverişleri kartla yapıp, elime geçen paralara altın almayı düşünüyorum
Bu kart olayı şu sıra bizide çok yoruyor.ayin ilk 15 i çok iyiyiz sonra resmen ay başı gelmiyor şaka gibiKredi kartından nefret ediyorum ben ya kendi kartımı kapattırdım şimdi de eşiminkine sardım bir sonraki ay ödenecek nasılsa deyip deyip alıyorum neredeyse 9 bin oldu kart ödemesi çok canım sıkkın
Bi ara her şeyi nakit olarak alıcaz nakit kartından alıcaz dedik sonra ne olduysa yine kredi kartına geçtik bazı şeyler alırken taksit olayı olmasa kapatırız ama lazım oluyor iki ucu b*lu değnekBu kart olayı şu sıra bizide çok yoruyor.ayin ilk 15 i çok iyiyiz sonra resmen ay başı gelmiyor şaka gibi
Evet iyi yönü de var kötü yönü de. Biraz açılıyoruz kartla yapınca alışverişiKendi kartımı kapattırdım kendi bankam ha bire arıyor kredi kartı vermek için reddete basıp duruyorum bir yönden iyi kullanımı ama diğer yönden de tuzak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?