Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bende uzun zaman oldu hiç altın almadım. Eşimin ortaklardan biri ayrıldı ona para vermeye uğraştıkları için bi iki ay biraz sıkışık olacakmışlar altın da düşecek vakti buldu hiç birimizden birşey çıkmıyor

Allah kolaylık versin altın yüksek değil ya ondan işte para yok

Aman ne olacak ya bu altına millet çok önem veriyo iş altından daha önemli çok büyük bir altın alınmayacaksa çok mu önemli 300 rl mi ne oynadı 10 gramda bi ayakkabı parası etmiyo

Aman ne olacak ya bu altına millet çok önem veriyo iş altından daha önemli çok büyük bir altın alınmayacaksa çok mu önemli 300 rl mi ne oynadı 10 gramda bi ayakkabı parası etmiyo
Çok büyük bir altından kastın 1 kg falan mı

Kısa vadede pek değişkenlik yok ama bir yılda güzel yükseldi geçen yıl Mart ayında aldığım altın bu yıl Mart ayında iki katıydı daha ne olsun

Çok büyük bir altından kastın 1 kg falan mı
Yani abartı bi zarar fayda olmuyor bence zaten uzun vadeli alıyoruz toplu toplu alınmıyorsa çok fark etmiyor geneldde 1 gram 1 gram alınıyor aradaki fark bi kahve parası değil çok daha iyisini gördüm her ay temettü alan var ya da dümdüz faiz. Üzülmeye gerek yok yani 1 2 ay alınmadı diye her ay 20 100 gram alınmıyorsa

Kız her ay 100 gram mı alınır en fazla 50 gram alabildik ee o kadar alamıyorsak bir cumhuriyet bile artınca güzel koyuyor

Kısa vadede pek değişkenlik yok ama bir yılda güzel yükseldi geçen yıl Mart ayında aldığım altın bu yıl Mart ayında iki katıydı daha ne olsun
Ben de geçen sene 25e 11 12 gram ajda almıştım martta bu ay satmak istediğimde 37 dediler iki katı mı oldu kız

Ben de geçen sene 25e 11 12 gram ajda almıştım martta bu ay satmak istediğimde 37 dediler iki katı mı oldu kız
Evet ben ajdaları yapmaya başladığımda 20.5 ile başladım en son yaptığımda 37 idi artık yapmam satışta zarar yapıyor cumhuriyette zarar yok

Kız her ay 100 gram mı alınır en fazla 50 gram alabildik ee o kadar alamıyorsak bir cumhuriyet bile artınca güzel koyuyor
İşte çok da fark etmiyor az az alınca aradaki fark çok büyük değil satmadığın sürece de kar etmiş olmuyorsun

Evet ben ajdaları yapmaya başladığımda 20.5 ile başladım en son yaptığımda 37 idi artık yapmam satışta zarar yapıyor cumhuriyette zarar yok
Geçen seneden bu zamana altın gramı 2500dü şuan 4000 desek asgari bile artmış ben ne yapayım ev yaptırmak için 650 gram altını bozdurup üstüne 160 gram borçlandım o dönem kredi çeksem 10 bin ödeyecektim altınım da cebime kalacaktı bu aya kadar eve borcumuz bitmedi çok bilmiş kayınpederim sağolsun 10 bin ödenmez ne gerrk var diye bizi mahvetti damlaya damlaya göl olur altın uzun vadeli çünkü fiziksel altın kısıtlı gümüş vs de iyi mesela özellikle g0müş için geleceği parlak diyorlar bilemiyorum o yüzden 3000 4000 için üzülmeye gerek yok

Gümüş mü aman kalsın Gümüşü tek kullandığım yer Instagram hesabım

İyi ki fark yok Aralık ayında altın gününe başladık o zaman gram 2900 civarıydı şuan 4bin
E tekfen de 75lerden 200 lere çıktı aralıktan bu yana altın güzel yatırım ama çok daha iyisi var sadece güvenli her zaman artacağı kesin. 1 2 ay alınmazsa çok zarar ettirmez ya da alınca düşünce

Bu hafta 2500 lira market alışverişi yaptım, 300 lira da eczaneye ödedim.
Haftasonu ne olacak bakalım
Haftayı ucuz kapatmışsn hafta sonu açılmazsan iyidir
Ben bu hafta baya harcama yaptım kendime kıza biraz kıyafetaldım 5bin den fazla gitti hiç hesaplamadm daha da eksikler varr bugün 2 bin kadar Marktte harcadım.
Gratise girdim bi saç vaksı ve maske aldım indirimdeydi 150 tuttuu.
İnşallah daha da harcamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…