- 26 Haziran 2024
- 48
- 87
- 8
Dondurucuda kokular birbirine siniyor. Evdekiler istemiyor sadece biber ve domates koyuyorum . Siz nasıl önlüyorsunuz koku karismasini? İkea poşetten bile sindi birbirine çift poşette olmadıÇok güzel yaparım
Derin dondurucuyla resmen aşk yaşıyorum
Öyle bir sorunla karşılaşmadım gerçektenDondurucuda kokular birbirine siniyor. Evdekiler istemiyor sadece biber ve domates koyuyorum . Siz nasıl önlüyorsunuz koku karismasini? İkea poşetten bile sindi birbirine çift poşette olmadı
Allah razı olsunAldiklarin bereketli olsun canim iyi günlerde kullan sefan olsun
Katılıyorum ihtiyaç ama ayağımı yorganıma göre uzatmam lazım galiba, birde kazandığımın yarısı yatırım olsa güzel olur lazım güvende hisseder insan yine de çok şükür hamd olsunBunların hepsi ihtiyaç olan şeyler harca canım boşver sen bunlarıçok ciddiyim
Bende de derin dondurucu var ama öyle hiç koku karışması falan olmadı buzdolabımdakilerde de olmadıDondurucuda kokular birbirine siniyor. Evdekiler istemiyor sadece biber ve domates koyuyorum . Siz nasıl önlüyorsunuz koku karismasini? İkea poşetten bile sindi birbirine çift poşette olmadı
Benim bomboş içi gel doldurÇok güzel yaparım
Derin dondurucuyla resmen aşk yaşıyorum
Ciddi misinBenim bomboş içi gel doldur
Evet buzdolabının ağzına kadar dolu derin dondurucuda da birkaç çekmecede var mecbur çalışıyor.Ciddi misin
O zaman fişini çek elektrik yakmasın
Ben mantıyı yiyeceğim gün yapıyorumMantı yapıp koymak istiyorum buzluğa bir ara ama vaktim yok ki bir sürü yapılacak şey var aklımda Ramazan da geliyor.
esimin ki de yazayimEee market alışverişini şimdi bu hafta harcanan kısmına yazmıyor musun
Mantı kalıbı bana çok zor geldi çok uğraştırıcı gibi hiç benlik değilBen mantıyı yiyeceğim gün yapıyorum
Mantı kalıbı var çok pratik oluyor ya da hamur ruleti kullanıyorum
Yarışma bitti saat olmuş 11 topiği temizleme saati geldikisisel harcamalarim
1.686 lira
market+pazar :5.500 (hesapladim ) (esim odedi zaten ona ait)
toplam :7.186
Benimki bundan ben üzerine açtığım yufkayı serince yarısına kıymayı koyup yarı tarafını üzerine kapatıyorum yarim ay ya da gözleme gibi sonra da üzerinden merdana ile geçiyorumMantı kalıbı bana çok zor geldi çok uğraştırıcı gibi hiç benlik değil
Dişine de bakar falına daBirikim işini ne kadar ciddiye aldıysam artık Falım da bile çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?