Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar selam yarışmaya geç kaldım haftalık toplam harcamam 1200 küsür yani ne baştan ne de sondan birinciyim. Varyemez ve Ahu tebrikler canlarım . Varyemez inanılmazsın ekmek de mi almiyorsun ya da simit poğaca falan. Ya da yaşadığın yere özgü yöresel bir şey. Komando kampı disiplini içindesin. Trendyoldan hiç mi bir şeye özenmiyorsun , bu motivasyondan ben de istiyorum

Ve aleyküm selam canım

Online giysi alışverişlerimi birkaç ay önce yaptım bitti şimdilik

Evde katmer bükme bazlama börek poğaça kek vs kendim yapıyorum

Ve fazlasını derin dondurucuya koyuyorum çıkarıp yiyorum

Buzlukta %99 sarılmış sigara böreği oluyor

Ekmekle pek aram yok
Ekmek arası kırmızı ya da beyaz etten tantuni yapacaksam ararım

Onun dışında makarna pilav yanına yemek yaparım ekmek yemem

Maşallah ya gerçekten çok imreniyorum sana
İnşallah ben de bu seviyeye gelmek istiyorum. Hem maddi olarak hem de dışarda artık bi kahve içmeye bile çekinir duruma geldik. Yemek yiyebilmek lüks ve korkutucu oldu
Her şeyi evde yapmak ne yediğini bilmek büyük nimet.

Çok güzel bir yemek ve mutfak kültürü edinmişsin Varyemez başarilarinin devamını dilerim canım

Allah razı olsun canım benim
Gelirsin gelirsin yaşınız daha genç zamanla olur yeterki isteyin

Gazze hepimiz için çok büyük ders orada ve dünyanın diğer ülkelerinde ınsanlık dramı yaşanırken hayat bana hem boş geliyor hem de yaptığım her şeyden esaslı bir sorguya çekileceğimi düşünüyorum
O yüzden gereği kadar yiyip içiyorum giyiyorum
Yaşım olmuş 48 sanırım büyük ihtimalle 48 yıl daha yaşamam yaşasam bile israf etmeden ve elimden geldiğince paylaşmaya çalışarak yaşamak istiyorum

Çok güzel bir yemek ve mutfak kültürü edinmişsin Varyemez başarilarinin devamını dilerim canım
Mutfak işleri benim için adeta hobi gibi
mutfak benim atölyem hatta terapi merkezi gibidir
Bir de oğlanlar gelse çeşit çeşit yaparım çorbasından ana yemeğine yancılarından tatlısına kadar hemen hemen her gün hiç üşenmem
Ama kendim için biraz daha sınırlı yoksa kilo alırım bu yaştan sonra sıkıntı
Keşke yesek yesek hiç kilo almasak

Ay ben hiç buzluk stoğu yapamıyorum ya yapsam diyeti bozup kendimiz yiyoruz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…