Tarifi nasıl bana da yollar misin buzluğa atılıyor muCeviz bile kırmıyorsun diyen kocama tahinli çıtır rulolardan yapayım bari dedim
Kokular Güzel ama o kadar çabuk bitiyorlar ki parasına yazık gerçektenÇubuklu oda kokusu alasım var, kampanya da varmış 5 al 4 öde. Bunlarl hep para tuzağı işte. Daha neler neler alasım var
Evet buzluğa atılıyor attım baklavalık yufka alıyorsun 2 tane yufkayı üst üste koyup yağlıyorsun istediğin yağı kullan sonra üzerine tahin gezdir biraz ceviz biraz da toz şeker serp dür dilimle fırına ver çıkarınca da pudra şekeri serp buzluğa koyacaksan pudra şekeri serpmeTarifi nasıl bana da yollar misin buzluğa atılıyor mu
Ellerine sağlık tatlım ben de yapıyorum bazen şöyle misssss gibi tereyağlıBursa'ya yolunuz düşerse bunu yemeden gitmeyin fırında sütlü un helvası
Bizde makine var ona alıyoruz belli aralıklarla sıkıyor birkaç ay önce eşim bir koli almıştı baya gidiyor bunlar da güzel ama çabuk bitiyorÇubuklu oda kokusu alasım var, kampanya da varmış 5 al 4 öde. Bunlarl hep para tuzağı işte. Daha neler neler alasım var
Sağol canım evet tereyağı ve zeytinyağıEllerine sağlık tatlım ben de yapıyorum bazen şöyle misssss gibi tereyağlı
Çiğden de atılır mıEvet buzluğa atılıyor attım baklavalık yufka alıyorsun 2 tane yufkayı üst üste koyup yağlıyorsun istediğin yağı kullan sonra üzerine tahin gezdir biraz ceviz biraz da toz şeker serp dür dilimle fırına ver çıkarınca da pudra şekeri serp buzluğa koyacaksan pudra şekeri serpme
Diyetlik buzluğa neler atılır ben de fikirleri olanları dinleyebilirim spora gidiyorum ama diyetle hiç alakam kalmadıKızlar bu hafta temizlikçi çağırıp tüm evi dip Bucak temizletip aonrasimda tüm vaktimi kendime ve hobilerime ayiracağm . Öncesinde biraz da buzluk stoğu yapacağım pasta börek daha çok diyete uygun şeyler yemeklik düşünüyorum. Fikri olan var mı neler yapılabilir
Bilmiyorum ki ben hep pişirip atıyorum çıkarınca pişirmekle uğraşmıyorumÇiğden de atılır mı
Estağfurullah o nasıl soru ablaBugün para harcadım mı sizce ?
Yok yahu ne harcamasıBugün para harcadım mı sizce ?
Şaka bi yana ben de harcamadımBugün para harcadım mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?