• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

selamlar.
eşim iphone 17 pro aldi.. ama benim telefonumla hiç farkı yok kamera farkı bu kadar.. ben 14 kullaniyorum.. vazgeçtim...
ocaktan sonra altınlar yükselmezse gram altin yada ajda alcam..
yada eksiklerimi tamamlicam dik kablosuz süpürge istiyorum. laptop lazim. bişeyler eksik..
Nevresim takımı felan alcam.. yastıklar komple degişecek.. 4 adet lazim bana:D
evimi de degişim yapmak da istiyorum.. bilemedim ki..

Çok memnunum benimki lekelere eğilimli ciltler için olanı azalttı lekelerimi ama kapalı komedon yapıyor o kötü
Evet bende lekeli ciltler için olanını aldım sarı renkte kapağı. Komedon da büyük sıkıntı sanki ya inşallah kötü yapmaz bakalım ilkkez deneyeceğim. Daha önce vich kullanıyordm çok bir etki göremedim onu bıraktım.

selamlar.
eşim iphone 17 pro aldi.. ama benim telefonumla hiç farkı yok kamera farkı bu kadar.. ben 14 kullaniyorum.. vazgeçtim...
yada eksiklerimi tamamlicam dik kablosuz süpürge istiyorum. laptop lazim. bişeyler eksik..
Hayırlı olsun. Para varsa her istenen alınır ya yavaş yavaş halledersin inşallah 😂😂

1500 Trendyol da harcadım.
Güneş kremi Bioderma 40 ml olanını aldım büyük boy daha uyguna geliyordu ama ilkez kullanacağım için önce bi deneme amaçlı küçük boyu aldım umarım memnun kalırım.
Benimde güzel bir güneş kremini ihtiyacım var ne kullansam sivilce yapıyor

Benimde güzel bir güneş kremini ihtiyacım var ne kullansam sivilce yapıyor
İste denemeden bilemiyoruz ne yazık ki. Çok fazla kullanan var bu Biodermayi ama bi kısım sivilce yaptığını söylüyor bi kısım ise çok memnun.
Solenta, Bioderma, la Roche, vich gibi markaları kullanmaya çalışıyorum evet biraz pahalı oluyorlar ama diğer ürünlere de hiç güvenim olmuyor bunlarda marka olduğu için güveniyorum yarayıp yaramamasi kişiye bağlı.

İste denemeden bilemiyoruz ne yazık ki. Çok fazla kullanan var bu Biodermayi ama bi kısım sivilce yaptığını söylüyor bi kısım ise çok memnun.
Solenta, Bioderma, la Roche, vich gibi markaları kullanmaya çalışıyorum evet biraz pahalı oluyorlar ama diğer ürünlere de hiç güvenim olmuyor bunlarda marka olduğu için güveniyorum yarayıp yaramamasi kişiye bağlı.
Evet deneyip test etmek gerekiyor

selamlar.
Ne kadara aldı telefonu?

Evet bende lekeli ciltler için olanını aldım sarı renkte kapağı. Komedon da büyük sıkıntı sanki ya inşallah kötü yapmaz bakalım ilkkez deneyeceğim. Daha önce vich kullanıyordm çok bir etki göremedim onu bıraktım.
Sarı kapaklı olan nasıl benimki 200 ml olan dı, ben lekelerimden o kadar çok kurtulmak istiyorum ki artık komedona razıyım 😂

Onu ilkkez duyuyorum o kadar çok farklı isimler var ki bide Kore malları olanlar çıkmış onunda kullananı cok
Dr bana Kore marka sakın kullanma demişti varsa leken dikkat et istersen bu arada birde yeni nesil filtre kullanmamız lazım galiba

Ne kadara aldı telefonu?
sagolun .108 bine taksitle aldi.:D
kendi telefonu arkadaşa satti 45 bin..
kendi ödeyecek.
ben alcaktim heveslendiydim..
ama kamera dişinda hiç bi farkı yok hevesim kaçti..
2027 de iphone 20 çıkacakmiş belki onu alirim.. idare ederim özellikleri güçlendirme felan istiyorum:D
Rprnn Rprnn Niloyatospikk Niloyatospikk

sagolun .108 bine taksitle aldi.:D
kendi telefonu arkadaşa satti 45 bin..
kendi ödeyecek.
ben alcaktim heveslendiydim..
ama kamera dişinda hiç bi farkı yok hevesim kaçti..
2027 de iphone 20 çıkacakmiş belki onu alirim.. idare ederim özellikleri güçlendirme felan istiyorum:D
Rprnn Rprnn Niloyatospikk Niloyatospikk
63 bin kaç taksit abağ ne pahalıymış bazı kişilerde ayfon takıntısı var kardeşlerimde de şükür benim öyle özel zevklerim yok Varyemez Varyemez duy duy 😄

Back
X