Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Dostum hiçbir kuyumcunun takası kabul edeceğini sanmıyorum ederse ne âlâ

Tatlım bu meseleyi kuyumcuna sorman daha iyi olur
Zira bahsettiğin ürünlerin ayarları aynı olsa da aynı cins altın değiller

Örneğin çeyrek ve türleri
Gram altın ve türleri gibi değil

Dostum hiçbir kuyumcunun takası kabul edeceğini sanmıyorum ederse ne âlâ
Hani bi umud olurda kabul ederse yapmak mantıklı mı zarar olmaz değil mi derdim o
Tatlım bu meseleyi kuyumcuna sorman daha iyi olur
Zira bahsettiğin ürünlerin ayarları aynı olsa da aynı cins altın değiller

Örneğin çeyrek ve türleri
Gram altın ve türleri gibi değil
Evet haklısın ne bileyim daha önce 22 ayar için olur demişti ama bendekiler 22 değil işte.
Bakalım bi sorarım ne dio ne anlatıyor bana

Çantamda taşımak istemiyorum bilezik yapıp koluma taksam her açıdan çok daha iyi olur benim için o yüzden bi düşündüm.

Canım her halükarda al sat durumu işlemeyecek mi? Ben orayı tam anlamadım, kuyumcuya girdiğim gibi önce telefonundan anlık fiyatına bakıyor sonra hesap makinesini alıyor hesap yapıp bir fiyat söylüyor o yüzden bilemedim

Veee kıyasıya mücadelemiz sona ermişş tebrikler Varyemez süpersin
dolunaybekler seni de tebrik ederim canım

Aynısını 3 ay önce yaptım bence karlı olmadı çeyreklerim daha fazlaydı gramı kaldı, yok tarttılar ettiler üstüne para verdiler, ama içime sinmedi açıkçası bir daha yapmam şahsen

Aynısını 3 ay önce yaptım bence karlı olmadı çeyreklerim daha fazlaydı gramı kaldı, yok tarttılar ettiler üstüne para verdiler, ama içime sinmedi açıkçası bir daha yapmam şahsen
Şahsen ben de eldeki herhangibir altının ev arsa vs gibi alımların dışında satılması taraftarı değilim
Özellikle de altın satıp altın alma işlemleri için
Çünkü kuyumcuya kazandırmaktan başka bir işe yaramaz

Abla seni 5 yıl önce tanıycaktım

Zararda olacağım galiba vazgeçtim
Yhaa haklısın aslında ki benim dediğim şekilde de kuyumcunun kabul edeceğini hiç sanmıyorum öyle kalsınlar bakalım

Uzun vadede ajda da zarar etmezsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…