Dostum hiçbir kuyumcunun takası kabul edeceğini sanmıyorum ederse ne âlâİkinize aynı cevabı vereceğim inşallah anlatacabileceğim derdimi
Alis satış yapmak değil niyetim öyle evet zararda olurum.
Takas gibi düşünelim verdiklerimi o gün ki satışfiyatına alsın ve bana aynı 22 ayar satış gram fiyatı neyse ona göre o kadar gramdan Ajda versin.
Sürekli al-ver yaptığım kuyumcu hatta bir keresinde bende gram biriktirebilirsin istediğin kadar gram olunca gelip işçilik siz bir bileziği alabilirsin demişti.
Yani örnek 24 ayar 10 gram, 22 ayar 10.80 grama denk geliyor hemen hemen öyle.
Tatlım bu meseleyi kuyumcuna sorman daha iyi olurİkinize aynı cevabı vereceğim inşallah anlatacabileceğim derdimi
Alis satış yapmak değil niyetim öyle evet zararda olurum.
Takas gibi düşünelim verdiklerimi o gün ki satışfiyatına alsın ve bana aynı 22 ayar satış gram fiyatı neyse ona göre o kadar gramdan Ajda versin.
Sürekli al-ver yaptığım kuyumcu hatta bir keresinde bende gram biriktirebilirsin istediğin kadar gram olunca gelip işçilik siz bir bileziği alabilirsin demişti.
Yani örnek 24 ayar 10 gram, 22 ayar 10.80 grama denk geliyor hemen hemen öyle.
Hani bi umud olurda kabul ederse yapmak mantıklı mı zarar olmaz değil mi derdim oDostum hiçbir kuyumcunun takası kabul edeceğini sanmıyorum ederse ne âlâ
Evet haklısın ne bileyim daha önce 22 ayar için olur demişti ama bendekiler 22 değil işte.Tatlım bu meseleyi kuyumcuna sorman daha iyi olur
Zira bahsettiğin ürünlerin ayarları aynı olsa da aynı cins altın değiller
Örneğin çeyrek ve türleri
Gram altın ve türleri gibi değil
Canım her halükarda al sat durumu işlemeyecek mi? Ben orayı tam anlamadım, kuyumcuya girdiğim gibi önce telefonundan anlık fiyatına bakıyor sonra hesap makinesini alıyor hesap yapıp bir fiyat söylüyorŞimdi sizlere birşey danışacagm. Benim birkaç gram ve çeyrek var. Kuyumcu ile konuşup bunları o gün ki satış fiyatından verip yerine aynı satış fiyatından Ajda alsam olur mu ?? Yani bi zararım olmaz diye düşünüyorum yarın bir ev alırsam inşallah ajdalari da verebilirim çeyrek ve gramdan farkı olmaz dimi ?
Aynısını 3 ay önce yaptım bence karlı olmadı çeyreklerim daha fazlaydı gramı kaldı, yok tarttılar ettiler üstüne para verdiler, ama içime sinmedi açıkçası bir daha yapmam şahsenŞimdi sizlere birşey danışacagm. Benim birkaç gram ve çeyrek var. Kuyumcu ile konuşup bunları o gün ki satış fiyatından verip yerine aynı satış fiyatından Ajda alsam olur mu ?? Yani bi zararım olmaz diye düşünüyorum yarın bir ev alırsam inşallah ajdalari da verebilirim çeyrek ve gramdan farkı olmaz dimi ?
Çok teşekkür ederim canımVeee kıyasıya mücadelemiz sona ermişş tebriklerVaryemez süpersin
dolunaybekler seni de tebrik ederim canım
Şahsen ben de eldeki herhangibir altının ev arsa vs gibi alımların dışında satılması taraftarı değilimAynısını 3 ay önce yaptım bence karlı olmadı çeyreklerim daha fazlaydı gramı kaldı, yok tarttılar ettiler üstüne para verdiler, ama içime sinmedi açıkçası bir daha yapmam şahsen
Abla seni 5 yıl önce tanıycaktımŞahsen ben de eldeki herhangibir altının ev arsa vs gibi alımların dışında satılması taraftarı değilim
Özellikle de altın satıp altın alma işlemleri için
Çünkü kuyumcuya kazandırmaktan başka bir işe yaramaz
Zararda olacağım galiba vazgeçtimCanım her halükarda al sat durumu işlemeyecek mi? Ben orayı tam anlamadım, kuyumcuya girdiğim gibi önce telefonundan anlık fiyatına bakıyor sonra hesap makinesini alıyor hesap yapıp bir fiyat söylüyoro yüzden bilemedim
Veee kıyasıya mücadelemiz sona ermişş tebriklerVaryemez süpersin
dolunaybekler seni de tebrik ederim canım
Yhaa haklısın aslında ki benim dediğim şekilde de kuyumcunun kabul edeceğini hiç sanmıyorum öyle kalsınlar bakalımAynısını 3 ay önce yaptım bence karlı olmadı çeyreklerim daha fazlaydı gramı kaldı, yok tarttılar ettiler üstüne para verdiler, ama içime sinmedi açıkçası bir daha yapmam şahsen
Doğum günü vardı ya
Uzun vadede ajda da zarar etmezsin kiHani bi umud olurda kabul ederse yapmak mantıklı mı zarar olmaz değil mi derdim o
Evet haklısın ne bileyim daha önce 22 ayar için olur demişti ama bendekiler 22 değil işte.
Bakalım bi sorarım ne dio ne anlatıyor bana
Çantamda taşımak istemiyorum bilezik yapıp koluma taksam her açıdan çok daha iyi olur benim için o yüzden bi düşündüm.
Yenisinin vakti gelmiş sanki yani seni yolundan etmek gibi olmasn amaAman omuzdan ya da elde taşımak için çantaya ihtiyaç duyarsam bu çanta işimi görür
İş görmek değil Varyemez hava atmayı amaçla, daha havalı bir çantan illaki vardır .bu çok iddiasızAman omuzdan ya da elde taşımak için çantaya ihtiyaç duyarsam bu çanta işimi görür
Vadesinj hiç bilmiyorum işteUzun vadede ajda da zarar etmezsin ki
Sorma ya annemlerdeydik sonra yeni gelinimize kardeşimle kahve içmeye gittik bir sürü Trendyol link aldım ondan işte öyle
Sen al ajdayi boşverVadesinj hiç bilmiyorum iştegönlüme göre bir ev denk gelirse hemen atlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?