- 23 Ocak 2016
- 37.309
- 55.577
- 598
Veee tabi ki bol indirimli, bol tuzaklı kasım ayımızın da sonuçları şu şekilde:
Niloyatospikk 33028₺
Rprnn 29500₺
albatroza 22588₺
espressoc 20471₺
P prensesver 16987₺
@eftelyahale 15023₺
Varyemez 12491₺
dolunaybekler 11739₺
Veee ay şampiyonumuzdolunaybekler
Tebrikler canım.Önümüzdeki ay, yılın son ayı, bakalım kimler harcayacak, kimler biriktirecek
Teşekkür ederimNiloya ayın sondan birincisi tebrikler canım kesene bereket
Tebrik ederim canımÖhöm öhöm bu güzel ödülü bana sizler hediye ettiniz aslında sizler için kaldırıyorum
iyiki varsınız kızlar
Herkese benden pasta ve kahve
Afiyet olsun canlarım
Teşekkür ederim canım benimBir tepsi böreğe 2 bardak ılık su bir tatlı kaşığı tuz unu da göz kararı koyuyoruz hafif ele yapışan hamur oluyor yuvarlak yapıp merdane ile açıp yağlıyorum.
Allah razı olsun canımmmmmmm
Ben hiç para harcayacağımı sanmıyorumBu hafta az harcayacağımı düşünüyorum ama belli de olmuyor
Sen harcamıycam dediysen harcamazsın ablaBen hiç para harcayacağımı sanmıyorum
Şaka bir yana belli olmuyor kuzucum
Ortalamalarda olduğuma sevindim inşallah Kasım ayı daha güzel olur dolunay tebrik ediyorumVeee tabi ki bol indirimli, bol tuzaklı kasım ayımızın da sonuçları şu şekilde:
Niloyatospikk 33028₺
Rprnn 29500₺
albatroza 22588₺
espressoc 20471₺
P prensesver 16987₺
@eftelyahale 15023₺
Varyemez 12491₺
dolunaybekler 11739₺
Veee ay şampiyonumuzdolunaybekler
Tebrikler canım.Önümüzdeki ay, yılın son ayı, bakalım kimler harcayacak, kimler biriktirecek
Teşekkür ederimOrtalamalarda olduğuma sevindim inşallah Kasım ayı daha güzel olur dolunay tebrik ediyorum
Al sat farkı oluyor bu açıdan zarar edersin. Mesela atıyorum şuan biz satış fiyatları 5400 de alış fiyatları 5100 oluyor. Burada 300₺ civarı makas var. Şuan fiyatı bilmiyorum atıyorum sen şuan 5100 den satacaksin onlara gramini onlar sana ajdayi 5400 den satacak 10 gramdan3000 zarar oluyorŞimdi sizlere birşey danışacagm. Benim birkaç gram ve çeyrek var. Kuyumcu ile konuşup bunları o gün ki satış fiyatından verip yerine aynı satış fiyatından Ajda alsam olur mu ?? Yani bi zararım olmaz diye düşünüyorum yarın bir ev alırsam inşallah ajdalari da verebilirim çeyrek ve gramdan farkı olmaz dimi ?
Canım elindeki altınları kuyumcu alış fiyatından alacakŞimdi sizlere birşey danışacagm. Benim birkaç gram ve çeyrek var. Kuyumcu ile konuşup bunları o gün ki satış fiyatından verip yerine aynı satış fiyatından Ajda alsam olur mu ?? Yani bi zararım olmaz diye düşünüyorum yarın bir ev alırsam inşallah ajdalari da verebilirim çeyrek ve gramdan farkı olmaz dimi ?
Al sat farkı oluyor bu açıdan zarar edersin. Mesela atıyorum şuan biz satış fiyatları 5400 de alış fiyatları 5100 oluyor. Burada 300₺ civarı makas var. Şuan fiyatı bilmiyorum atıyorum sen şuan 5100 den satacaksin onlara gramini onlar sana ajdayi 5400 den satacak 10 gramdan3000 zarar oluyor
Canım elindeki altınları kuyumcu alış fiyatından alacak
Sana da ajdayı satış fiyatından satacak
Illaki fark olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?