Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Şu çantaya aşık oldum resmen ama bir sürü çantam var ihtiyaç değil yani. Ama fiyatı da ucuz zaten 347 lira. Ayyy yine bir alışveriş canavarı oluştu icimde bugün. Her şeyi ama her şeyi almak istiyorum

Eklentiler

• 1000016335.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 53
Ben de şunu beğendim
Ben portföy çanta kullanıyorum
Askılarını çıkarınca bu da o şekil kullanılır

1450 tl

Istek mı ihtiyaç mı diye sordum kendime
Tamamen istek
o kadar çantanın içinde sadece 1 tane kullanıyorum
Diğerleri eskisin ihtiyaç olursa alırım

Eklentiler

• Screenshot_20251130-185209_Instagram.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20251130-185155_Instagram.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 52
Çok güzelmiş Varyemez ama dediğin gibi bir sürü çantamız var. Ben bin tl bin üstünde pek çanta almışlığım yok gerçi.ucuz alıp çesit çeşit alıyorum. Eskidikçe yeni modellerden alıyorum çok hoşuma gidiyor çanta almak. Ama sen okulda takarsın çeşitlilik iyi olur senin için.

Yaklaşık 15 senedir omuzdan çanta kullanmıyorum eskiden mecburen kullanırdım araba aldıktan sonra elde taşınır portföy çanta kullanıyorum yok demeyecek kadar
Şükür omuz ağrılarımdan kurtuldum

İlahi Varyemez, okulda şöyle havalı havalı arabadan inerken bir elinle arabanın kapısını kapatıp diğer elinle savurtarak omuz çantasini omzuna takip elinde kitaplar ve dosyalarla okul bahçesine havalı bir giriş yapsan mük. olur. İçeri girene kadar omzun ağrımaz yani

Benimde çantalar hep küçük bu tarz geniş bir çantaya ihtiyacım var. En son 1 hafta önce aldım çanta küçücük ama çok güzel Aralık ayının ortalarında belki alırım bu genişlerden. Bu da çok güzelmiş beğendim

Bu fikrim sevdim

Çık aklımdannnnnn çanta fikri çık

Seni de tebrik ediyoruz bu hafta bizi kurtardın sondan birinci olmaktan kesene bereket canımm albatroza

Öhöm öhöm bu güzel ödülü bana sizler hediye ettiniz aslında sizler için kaldırıyorum
iyiki varsınız kızlar

Herkese benden pasta ve kahve
Afiyet olsun canlarım

Ayyyy Nobel ödülü almış gibi hissettim kendimi
Çok mutlu oldum bu başarı hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…