Neyse bakalım zararın neresinden dönülürse kardırAynen abla benim de çok ihtiyacım varmışmış. Çok gereksiz harcamalarım oldu çoookkk
Bu senenin maddi olarak bana en büyük kazanımları, aktif borçlarımı bitirmiş olup birikime geçebilmem ve fiziki altını keşfetmem oldu. Ayrıca bes'ten kurtuldum. Kenara altın attım biraz çok şükürNeyse bakalım zararın neresinden dönülürse kardır
Bence bu yılın benim açımdan en güzel ekonomik kazanımlarından biri de topiğindeki bu etkinliğe katılım oldu
Diğerleri ise ;
Mert Başaran 'ın 3 kitabını alıp okumak
Ve 2023 yılından beri yapmaya çalıştığım birikimleri pasif gelire dönüştürmek
Allah nasip ederse nice güzel yıllarımız olması dileğiyle...
Bu senenin maddi olarak bana en büyük kazanımları, aktif borçlarımı bitirmiş olup birikime geçebilmem ve fiziki altını keşfetmem oldu. Ayrıca bes'ten kurtuldum. Kenara altın attım biraz çok şükür
Buradayım harcamaya devamNiloyatospikk kızzzzz nerelerdesin?
Güzel ,ödediğin vergilerle ocak maaşıma artış yapılacak tatlımmmmm benimmmmBuradayım harcamaya devam
Herkes kısmetini yer canım benim yiyebildiğin kadar yersin giyebileceğin kadar giyersin.Güzel ,ödediğin vergilerle ocak maaşıma artış yapılacak tatlımmmmm benimmmm
Gülegüle güzel günlerde kullan canım2 Aralık
Eczane 89 TL
Market 165 TL
Lahmacun 320 TL
Kedi maması 999 TL
Toplam 1573 TL
Bugün kardeşimin ve gelinimizin verdiği hediye çekiyle kendime kot pantolon ve tişört aldım.
Hayır biz 7 kuşak Bursa eşim eski macırNiloyatospikk siz de göçmenlik var mı ?
PekiHayır biz 7 kuşak Bursa eşim eski macır
Boşnak böreği derkenPeki
Boşnak böreği sebebiyle aklıma geldi
Çarşaf böreğiBoşnak böreği derken
Bilmem biz hep yaparız annem yapardı ondan öğrendimÇarşaf böreği
Çok teşekkür ederim canım 5 kilo bin oluyor mu bir kilo 200 oluyorÇok güzel afiyet şifa olsun
Kilosu ne kadar?
Hiç şansımız yok sanırım
Aldığın yer acaba yurt içi satış yapıyor mu?Çok teşekkür ederim canım 5 kilo bin oluyor mu bir kilo 200 oluyor
Sorayım canım yarınAldığın yer acaba yurt içi satış yapıyor mu?
Ayyyyy Allah razı olsun canımSorayım canım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?