İşletmenin ınstagram adresi filan varsa oradan da iletişime geçebilirimSorayım canım yarın
Önce sağlıkMerhaba kizlar bugün hastene işleriyle uğraştm 4500(yol ücreti, hastane, market) harcadım.
Bu hafta birincilik yalan oldu kalan arkadaşlara başarılar
Kalp kalbe karşıymis
Ahhh öyle gerçekten hastanelere düşünce daha iyi anlıyor insan sağlık o kadar değerli bir şey kiÖnce sağlık
Neyin var canım?
Allah razı olsun canım benimKalp kalbe karşıymisbende yenj fırsat buldum anca.
İyiyim şuan teşekkür ediyorum sen nasılsın
Ahh canm benim bir gün gelip buraları görmeni gezmeni çok isterim misafirim olursun hatta olursunuzAllah razı olsun canım benim
Iyiyim çok şükür kalbimin bir kısmı ishak paşa sarayının oralarda bir yerlerde atıyor
Sağlığına duacıyım Allah tez vakitte şifalar versin
Senin de Ege'nin güzel ilçelerinden birinde evin var unutmaAhh canm benim bir gün gelip buraları görmeni gezmeni çok isterim misafirim olursun hatta olursunuz
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun rabbim beterinden korusun buna da şükür diyorum her zaman
Ne kadar da güzel söyledin teşekkür ediyorum canım benimSenin de Ege'nin güzel ilçelerinden birinde evin var unutma
Belli olmaz dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur demişlerNe kadar da güzel söyledin teşekkür ediyorum canım benim
Öyle tabi yarının ne getireceği belli olmazBelli olmaz dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur demişler
Geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versinAhhh öyle gerçekten hastanelere düşünce daha iyi anlıyor insan sağlık o kadar değerli bir şey ki
Göğsümde sıkıntı var granülomatöz mastit olmuşum onun tedavisini görüyorum.
Çok geçmiş olsun canım sağlıktan öte bir şey yokAhhh öyle gerçekten hastanelere düşünce daha iyi anlıyor insan sağlık o kadar değerli bir şey ki
Göğsümde sıkıntı var granülomatöz mastit olmuşum onun tedavisini görüyorum.
Sen neredensin?Ne güzel yerlerde oturuyorsunuz siz öyle yaaaepey farklı illerden hanımlar var burada çok hoş
Güzel 3 sene önce öğrenci getirmiştikİstanbulun evropasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?