albatroza Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 7.138 13.888 198 Dün 23:17 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #5.381 Geçmiş olsun Rprnn canım
Varyemez Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim Pro Üye 6 Ağustos 2010 41.912 76.698 1.123 Dün 23:21 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #5.382 Iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar Yarın nasipse görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun her daim
Iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar Yarın nasipse görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun her daim
Rprnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 5.865 14.543 248 29 Dün 23:51 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #5.383 eftelyahale .!.: Geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum canm Niloyatospikk .!.: Çok geçmiş olsun canım sağlıktan öte bir şey yok Genişletmek için tıkla... Öyle gerçekten teşekkür ediyorum dolunaybekler .!.: Rprnn çok geçmiş olsun mastit biliyorum ama bunu ilk defa duydum Allah şifa versin Genişletmek için tıkla... Normal mastitten çok farklı ve çok beter birşey ya Rabbim kimseye yaşatmasın Teşekkür ediyorum albatroza .!.: Geçmiş olsun Rprnn canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum canm
eftelyahale .!.: Geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum canm Niloyatospikk .!.: Çok geçmiş olsun canım sağlıktan öte bir şey yok Genişletmek için tıkla... Öyle gerçekten teşekkür ediyorum dolunaybekler .!.: Rprnn çok geçmiş olsun mastit biliyorum ama bunu ilk defa duydum Allah şifa versin Genişletmek için tıkla... Normal mastitten çok farklı ve çok beter birşey ya Rabbim kimseye yaşatmasın Teşekkür ediyorum albatroza .!.: Geçmiş olsun Rprnn canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum canm