O zaman çok tebrik ediyorum seniHayır kontrol ediyorum bak bir takım alıcam alt üst almadım bot almam gerekiyor almadım mont almam gerekiyor almadım dolabımda hiçbir şey olmuyor olanlarla idare ediyorum yani eve de hiçbir şey almayım yorgan mı kemirsin evdekiler
Evde olan başka botumu giyiyorum mont da olmayan montlari giymiyorum hep aynı oversize kabanımı giyiyorum çoğu kıyafetim olmuyor şuan eşofman spor takılıyorum termal tayt almam lazım termal onu bile almadım evdekilerle idare ediyorumO zaman çok tebrik ediyorum seni
Demekki mont bot giysi alsan bu hafta en az 10 bin tl daha harcayacakmışsın
Ben bu süreçte kilo da verdim 73.5 kilo oldumEvde olan başka botumu giyiyorum mont da olmayan montlari giymiyorum hep aynı oversize kabanımı giyiyorum çoğu kıyafetim olmuyor şuan eşofman spor takılıyorum termal tayt almam lazım termal onu bile almadım evdekilerle idare ediyorum
Allah razı olsun canım
Kaç kilodan düştün abla
75 kilo idimKaç kilodan düştün abla
Maşallah abla, benim de kilo vermem lazım, benim işime hiç yaramadı ama bu topik75 kilo idim
Neden tatlım?Maşallah abla, benim de kilo vermem lazım, benim işime hiç yaramadı ama bu topik
Ben de bayılırım ablaTaba renk hastası ben
Ben de tabayı çok severim senin şu kombine güzel bir çanta lazım çok ciddiyimTaba renk hastası ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?