- 13 Ağustos 2017
- 209
- 737
- 103
- 49
700 civarı olanlardan al bence koyu renk olunca dikiş hataları falan pek belli olmuyor her türlü güzel duruyor.Teşekkür ederim, aslında dar paça lacivert pantolonum var ama ben rahatlığa alıştığım için elim palazzo ya kayıyor hep fiyatına baktım uygun olanlar 700 civarı kaliteli 1600
Tatlım renkli ürünler giymeyi ve kullanmayı seviyorsun anlaşılan kabanla bu çanta uyumlu olabilir lakin bu çantayla uyumlu olabilecek giysilerin var mı?Kızlar sizce bu çanta nasıl, dün sipariş ettiğim bordo kabanla kullanırım diye bakıyorum ama duruşu çok mu ağır sizce, siyah küçük şık bir çanta mi bakayim sizce
Bende çok seviyorum ay valla elim gitmiyor :))Üzüldüm canım yaaa ihtiyacın varsa al tabiki lacivert rengi de çok severim herşeye uyumlu güzel bir renk
Evet uygun fiyatlı alacağım700 civarı olanlardan al bence koyu renk olunca dikiş hataları falan pek belli olmuyor her türlü güzel duruyor.
Bence güzel amaKızlar sizce bu çanta nasıl, dün sipariş ettiğim bordo kabanla kullanırım diye bakıyorum ama duruşu çok mu ağır sizce, siyah küçük şık bir çanta mi bakayim sizce
Ben çantaları daha çok dış giyime uygun olarak alıyorum bu da kışlık bir çanta daha çok yani kabana uyumlu olabilir ama tereddütteyimTatlım renkli ürünler giymeyi ve kullanmayı seviyorsun anlaşılan kabanla bu çanta uyumlu olabilir lakin bu çantayla uyumlu olabilecek giysilerin var mı?
Kararsızım biraz daha inceleyeyimBence güzel amaVaryemez in söylediği gibi farklı kombinelerle kullacak mısın
İhtiyaç sonuçta al geçmiş olsunKızlar dün ütü yaparken pantolonumu yaktım ve lacivert bir pantolona ihtiyacım var alsam mı
Canım bu model çantada ve renkte bu kırmızımsı kötü duruyor daha koyu tonda olmalıKızlar sizce bu çanta nasıl, dün sipariş ettiğim bordo kabanla kullanırım diye bakıyorum ama duruşu çok mu ağır sizce, siyah küçük şık bir çanta mi bakayim sizce
Ben Waikikiden aldım bin TL bedenin küçük ise küçük bedenlerde uygun modeller vardıTeşekkür ederim, aslında dar paça lacivert pantolonum var ama ben rahatlığa alıştığım için elim palazzo ya kayıyor hep fiyatına baktım uygun olanlar 700 civarı kaliteli 1600
Valla kendime şaşırıyorum elim gitmiyor :))İhtiyaç sonuçta al geçmiş olsun
38 giyiyorum açıkçası yaktığım pantolonumu da 420 ye almıştım kalitesizdi ama pahalı olanlarda ömürlük olmuyor artık herşey çok kalitesiz geliyorBen Waikikiden aldım bin TL bedenin küçük ise küçük bedenlerde uygun modeller vardı
Bende çantalarda riske atmam siyah herşeyle uyumlu, ay yine başladık alışverişten konuşmayaCanım bu model çantada ve renkte bu kırmızımsı kötü duruyor daha koyu tonda olmalı
700e pantolon var mı gerçekten, 1600e ucuz diyecektim benTeşekkür ederim, aslında dar paça lacivert pantolonum var ama ben rahatlığa alıştığım için elim palazzo ya kayıyor hep fiyatına baktım uygun olanlar 700 civarı kaliteli 1600
Ciddi misin ay bana pahalı geldi :)700e pantolon var mı gerçekten, 1600e ucuz diyecektim ben
En son aldığım pantolon 2 bin civarıydı. Ay ben pahalı aldığımdan para biriktiremiyomuşumCiddi misin ay bana pahalı geldi :)
26 28 bedenler waikikide hep son kalan bedenler ve 600 700 TL civarı hangi marka alıyorsun gerçekten çok pahalı alıyormuşsun gerçi Colins ve mavide de pahalı kotlar eşim oradan alıyor ben Waikikiden alıyorumEn son aldığım pantolon 2 bin civarıydı. Ay ben pahalı aldığımdan para biriktiremiyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?