Evet, ama kendime güveniyorum olacağım bir gün birinci , sondan tabi
Önümüzdeki hafta 13000 tl den fazla harcarsan anca olursun yoksa sondan 1.lik sırası benimEvet, ama kendime güveniyorum olacağım bir gün birinci , sondan tabi
Ay yok o kadar harcamayı düşünmüyorum :) İnşlh birinci olurum sondan değil baştanÖnümüzdeki hafta 13000 tl den fazla harcarsan anca olursun yoksa sondan 1.lik sırası benim
Şükürler olsun YarabbiÖnümüzdeki hafta 13000 tl den fazla harcarsan anca olursun yoksa sondan 1.lik sırası benim
bu hafta altın ve gram alım zamanı değil diye duydum haberlerde.Tamam yarın hemen alayım neyse çok olay yapmayayım alacağım 1 Gr
Düşer mi acababu hafta altın ve gram alım zamanı değil diye duydum haberlerde.
Bilemiyorum ama, sadece duyduğumu belirttim. Bu tür durumlarda yatırım tavsiye değildir deriz zaten, açıklama yapmak doğru olmuyor maalesef. güncel yorumlara vs. bakabilirsin.Düşer mi acaba
ooo süperr, afiyet şifa olsun.
maşallah, haftaya hızlı bir giriş yaparak başlamışsın. Aminn inşallah canım.Şimdi uyandım oğlanlara çay kahve parası gönderdim, kredi kartı borcumu sıfırladım, doğal gaz faturasını ödedim
Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Aynen bakalım zamanla umarım düşerBilemiyorum ama, sadece duyduğumu belirttim. Bu tür durumlarda yatırım tavsiye değildir deriz zaten, açıklama yapmak doğru olmuyor maalesef. güncel yorumlara vs. bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?