- 13 Ağustos 2017
- 252
- 901
- 103
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun dolunay, iki gün bile olsa çalismak iyi gelir hem maddi hem manevi. Havan değişir, bebişin de emin ellerdeİyiyim ben de çok şükür
Eski iş yerime haftada 2 gün çalışmaya başladım. Oğluma bi gün kv bi gün annem bakıyor.
Yemekleri hazırla, evle ilgilen, işleri toparla derken bu ara biraz yoğunluk oldu şükür her şeyi düzene koydum sayılır
Ellerine sağlık sen bu işte usta oldun
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkYeni bir battaniye daha bitti kızlarrrr bugün ip alacağım inşallah
Evet inşallah devam ettirebilirimHayırlı olsun dolunay, iki gün bile olsa çalismak iyi gelir hem maddi hem manevi. Havan değişir, bebişin de emin ellerde![]()
Ne kadarKızlar kart borcumu minimum yaptım haftaya Allah izin verirse kapanacak hedefim gelecek ay birikim kontrollü harcama![]()
Kart borcum mu 7 bin kaldıNe kadar
Börek siparişi verdiğimiz hanım unutmuşVaryemez bitti mi dersin, yediniz mi yerli malı börek poğaça kek kabaklarınızı![]()
Sağlık olsunBörek siparişi verdiğimiz hanım unutmuş
Bugünü çarşamba sanıyormuş
Artık börekleri 15 Ocak perşembe gününe karne haftasına erteledik
Kendi götürdüğümüz başka malzemeleri yedik içtik
Tahinli cevizli kabak tatlısı çok övüldü afiyet şifa olsun yiyenlere![]()
Kadın pek mahçup olduSağlık olsun
Afiyet olsun olsun![]()
Bayılıyorum bu tarz durumlarda anlayışlı davranılmasınaKadın pek mahçup oldu
Aman boşver dedim vardır bunda da bir hayır hayatta ölüme yok çare sıkma canını dedim teselli ettim![]()
Benim de 25 bin kredi borcum var, o olmasa varsa herşey çok farklı olurduÇok borcum var üç sene boyunca ayda 17 bin kredi ödemem var bir de 20 kira ödemem var yine de her ay kenara çok ufak atmaya çalışıyorum şu an 12 bin birikimim var henüz çok az ama elimden bu kadar geliyor umarım çoğalır

Allah kurtarsın canımÇok borcum var üç sene boyunca ayda 17 bin kredi ödemem var bir de 20 kira ödemem var yine de her ay kenara çok ufak atmaya çalışıyorum şu an 12 bin birikimim var henüz çok az ama elimden bu kadar geliyor umarım çoğalır
Azalmış, Allah ödeme kolayliği versin, zaten artık ciddi birikim yapmaya karar vermiştin, gereksiz şeyler almazsın bir süreKart borcum mu 7 bin kaldı
Ay bayıldım bu ne böyle. Bu ipin böyle renkleri mi varYeni bir battaniye daha bitti kızlarrrr bugün ip alacağım inşallah