• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Çok şükür iyiyim yenice eve geldim yarınki yerli malı etkinliğinde okuldaki arkadaşlarla yapacağımız kahvaltı sofrası için malzeme almaya çıkmıştım
Sonra da anneme uğradım

Bir de sevdiğimi alamıyorsam ,aldığımı severim deyip taktım çantamı koluma gezdirdim kıymetlimi geldim 🤣🤣🤣🤣
Yaa çok güzel iyi günlerde kullan 🤩

Çok şükür iyiyim yenice eve geldim yarınki yerli malı etkinliğinde okuldaki arkadaşlarla yapacağımız kahvaltı sofrası için malzeme almaya çıkmıştım
Sonra da anneme uğradım

Bir de sevdiğimi alamıyorsam ,aldığımı severim deyip taktım çantamı koluma gezdirdim kıymetlimi geldim 🤣🤣🤣🤣
Süpersinnn👏👏👏💫💫💫🎉🎉🎉🌺🌺🌺

Hayırlı sabahlar hayırlı günler kahvemi yaptım

Eklentiler

• 1000098971.webp
    1000098971.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 45
Afiyet olsun canım ne güzel ne güzel bir etkinlik 🤩
Evet, çok güzel oluyor gerçekten çocuklarımızın getirdiklerini okulun giriş kat koridoruna masalar ayarlayıp üzerine koyduk ,çocuklar sınıf sınıf sıraya girip tabaklarına aldıklarını sınıflarına götürüp yiyiyorlar
Pek mutlular 😊

İyiyiz canım sen nasılsın?
Kendi adıma çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Okulda sabahtan yerli malı etkinliği ile meşgulüz 😊
İyiyim ben de çok şükür 🌸
Eski iş yerime haftada 2 gün çalışmaya başladım. Oğluma bi gün kv bi gün annem bakıyor.
Yemekleri hazırla, evle ilgilen, işleri toparla derken bu ara biraz yoğunluk oldu şükür her şeyi düzene koydum sayılır 🫶
Yeni bir battaniye daha bitti kızlarrrr bugün ip alacağım inşallah
Ellerine sağlık sen bu işte usta oldun

İyiyim ben de çok şükür 🌸
Eski iş yerime haftada 2 gün çalışmaya başladım. Oğluma bi gün kv bi gün annem bakıyor.
Yemekleri hazırla, evle ilgilen, işleri toparla derken bu ara biraz yoğunluk oldu şükür her şeyi düzene koydum sayılır 🫶

Ellerine sağlık sen bu işte usta oldun
Yaa ne güzel hayırlı olsun 🤩

Back
X