- 28 Şubat 2014
- 4.354
- 5.050
- 358
Offf diyorum , eline sağlıkSize kabak tatlısı ikram edeyim ,isteyene tahinli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf diyorum , eline sağlıkSize kabak tatlısı ikram edeyim ,isteyene tahinli![]()
Teşekkür ederim canım, ben de keşke ikram edebilseydim diyorumOfff diyorum , eline sağlık
Herkes alışverişten bahsediyor dimiBiz harcama kısıtlama grubu diil miydik yaaa![]()
Kokina yeni yılda moda oldu anneme çiçeği gösterdim şaştı kaldı köyde bu çiçeklerden her yerde bir sürü var diyor parasını duyunca daha da şaştıYılbaşı çiçeği, kokinalı bişey![]()
İyi günlerde kullan canımTanesini 100 TL ye aldım yumuşacık içleri fotoğrafdan daha güzeller
Harika görünüyor eline sağlıkSize kabak tatlısı ikram edeyim ,isteyene tahinli![]()
Sisley ve Nasbag çantalara bakıyorum modeller çok güzel parası daha bir güzel hemen kapattım ekranı
Sisley modellerini ben de çok beğeniyorum ama hep 5 bin civarı diğer markayı duymadım bakayımSisley ve Nasbag çantalara bakıyorum modeller çok güzel parası daha bir güzel hemen kapattım ekranı![]()
Ben de göz attım şimdi evet çok güzel modeller var ama bence gerek yok. Bunları plazalarda yönetici hanımlar falan kullanıyormuş gibi geliyor yani. Ortalama gelir grubunun üstündeler, o kalitede bir çantaya aynı oran kalitede kıyafet ayakkabı çizme, araba vs. gerekiyor gibi anliyorumSisley ve Nasbag çantalara bakıyorum modeller çok güzel parası daha bir güzel hemen kapattım ekranı![]()
Ama çantada kaliteli bir şey aldığında bir şey olmuyor ucuzların kalitesi de ona göre hemen çöp oluyor.Ben de göz attım şimdi evet çok güzel modeller var ama bence gerek yok. Bunları plazalarda yönetici hanımlar falan kullanıyormuş gibi geliyor yani. Ortalama gelir grubunun üstündeler, o kalitede bir çantaya aynı oran kalitede kıyafet ayakkabı çizme, araba vs. gerekiyor gibi anliyorum
Aynı fikirdeyim, kesinlikle çantaya uyumlu ayak için malzeme ve de dış giysi olmalıBen de göz attım şimdi evet çok güzel modeller var ama bence gerek yok. Bunları plazalarda yönetici hanımlar falan kullanıyormuş gibi geliyor yani. Ortalama gelir grubunun üstündeler, o kalitede bir çantaya aynı oran kalitede kıyafet ayakkabı çizme, araba vs. gerekiyor gibi anliyorum
İyiyiz canım sen nasılsın bebem uyudu oturuyorum kahve içeceğim şimdiKızlar nasılsınız bakayım?![]()
Çocukları uyutmayla uğraşıyorum, uyurlarsa çay içicemKızlar nasılsınız bakayım?![]()
Çok şükür iyiyim yenice eve geldim yarınki yerli malı etkinliğinde okuldaki arkadaşlarla yapacağımız kahvaltı sofrası için malzeme almaya çıkmıştımİyiyiz canım sen nasılsın bebem uyudu oturuyorum kahve içeceğim şimdi