• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Sisley ve Nasbag çantalara bakıyorum modeller çok güzel parası daha bir güzel hemen kapattım ekranı 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben de göz attım şimdi evet çok güzel modeller var ama bence gerek yok. Bunları plazalarda yönetici hanımlar falan kullanıyormuş gibi geliyor yani. Ortalama gelir grubunun üstündeler, o kalitede bir çantaya aynı oran kalitede kıyafet ayakkabı çizme, araba vs. gerekiyor gibi anliyorum

Ben de göz attım şimdi evet çok güzel modeller var ama bence gerek yok. Bunları plazalarda yönetici hanımlar falan kullanıyormuş gibi geliyor yani. Ortalama gelir grubunun üstündeler, o kalitede bir çantaya aynı oran kalitede kıyafet ayakkabı çizme, araba vs. gerekiyor gibi anliyorum
Ama çantada kaliteli bir şey aldığında bir şey olmuyor ucuzların kalitesi de ona göre hemen çöp oluyor.

Aynı fikirdeyim, kesinlikle çantaya uyumlu ayak için malzeme ve de dış giysi olmalı

İyi akşamlar kızlar
Bugün biraz aylık alışveriş yaptım cüzdan patladı 🥹

Akşam yemeği dışarda yeni 730₺
Büyük mutfak alışverişi 2 kg et 1 kg tavuk bonfile 1.5 kg kanat aldım. Bir ay gider inşallah 😂 toplam alışverişe 3300₺ harcadım

4030₺ günü kapattık birkaç gün beni eve kapatmak lazım inanılmaz alışveriş istiyor canım bu ara

İyiyiz canım sen nasılsın bebem uyudu oturuyorum kahve içeceğim şimdi
Çok şükür iyiyim yenice eve geldim yarınki yerli malı etkinliğinde okuldaki arkadaşlarla yapacağımız kahvaltı sofrası için malzeme almaya çıkmıştım
Sonra da anneme uğradım

Bir de sevdiğimi alamıyorsam ,aldığımı severim deyip taktım çantamı koluma gezdirdim kıymetlimi geldim 🤣🤣🤣🤣

Back
X