• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Havalar soğuyor bide onun alışverişi var kıza bı kaç parça birşey istedim 2 bin. Daha montu botu ekstra ufak tefek eksikleri de kalmış 🫠

Havalar soğuyor bide onun alışverişi var kıza bı kaç parça birşey istedim 2 bin. Daha montu botu ekstra ufak tefek eksikleri de kalmış 🫠
Ben sosyete pazarından uyguna hallettim hemen küçük kalıyor zaten waikikiden alıyordum önceden şimdi sosyete pazarına gidiyorum bir eşofman altı 200 TL üç renk aldım 600 tl yanımda nakit azaldı hemen kart çektim bir takim aldım 250 TL iki iplik kumaş ayakkabıyı ve montu mecbur iyi alıyoruz montu da bir büyük beden alıyorum iki kış giyiyor 😂

Gram 5050 yi gördü bugün uzun bi aradan sonra alayım dedim 5 i görünce durdum yarına düşer inşallah 🙏 😀
Biz bir yıl olmadı daha altın gününe başlayalı Aralık'ta başladık sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2980 TL mi neydi gelecek hafta gün var gram yapmam lazım aşırı uçtu alırken iyiydi altınları😄

Ben sosyete pazarından uyguna hallettim hemen küçük kalıyor zaten waikikiden alıyordum önceden şimdi sosyete pazarına gidiyorum bir eşofman altı 200 TL üç renk aldım 600 tl yanımda nakit azaldı hemen kart çektim bir takim aldım 250 TL iki iplik kumaş ayakkabıyı ve montu mecbur iyi alıyoruz montu da bir büyük beden alıyorum iki kış giyiyor 😂
Burda öyle pazarlar yok ya dükkanlar var onlar İnternetten daha pahalı ne yazık ki. Bende internetten aldım bugün yine isticem o da 1200 civarı tutacak:(
Biz bir yıl olmadı daha altın gününe başlayalı Aralık'ta başladık sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2980 TL mi neydi gelecek hafta gün var gram yapmam lazım aşırı uçtu alırken iyiydi altınları😄
Hehehehe bu işler öyle işte ama her açıdan kârdasn 🙏

Burda öyle pazarlar yok ya dükkanlar var onlar İnternetten daha pahalı ne yazık ki. Bende internetten aldım bugün yine isticem o da 1200 civarı tutacak:(

Hehehehe bu işler öyle işte ama her açıdan kârdasn 🙏
İnternette de uygun oluyor bazı şeyler ya da outlet varsa özellikle civardaki AVM lerde

Niloyatospikk Niloyatospikk Rprnn Rprnn bana da lcwden uygulamada indirim geldi. 3 binlik ürünleri geçen 1600e aldım 😁
Aa nasıl denk gelmiş öyle ben 3 tane eşofman altı aldım iki iplik kumaş tanesi 200 den bir tane alt üst takım aldım 250 TL hatta eşofman altın ikisine kart çektim yanımda nakit azalıyor diye önceden waikikiden alıyordum şimdi gezmeye giderken giymelikleri oradan alıyorum evde günlük giyimleri sosyete pazarından

Back
X