• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Niye bu kadar arttı ki acaba😵
Bugün 8200 ü görmüş
1000080474.webp

Kart ve dışarıya olan borçlarım bitti çok şükür 🙏 bundan sonra yatırım yapabilirim inşallah. Hee bide kızıma 22 ayar küpe alcam inşallah ondan sonra yatırım 😀😍
Hadi bakalım canım hayırlı olsun maşallah ☘️💕
Benim toplu kart borcum yok da, her ay en az 20 harcama yapıyorum, azaltmaya çalışıyorum ama her ay bişey çıkıyor ekstradan🤷‍♀️

Hadi bakalım canım hayırlı olsun maşallah ☘️💕
Benim toplu kart borcum yok da, her ay en az 20 harcama yapıyorum, azaltmaya çalışıyorum ama her ay bişey çıkıyor ekstradan🤷‍♀️
Teşekkür ederim canım 💓
Evet ya illa bir masraf çıkıyor maalesef. Bakalım yine yazıyorm ben ayın daha ilk
10 günü 15 e yakın harcadm bende :(

Bugün çocuklara sonbahar ve kışlık kıyafetler aldım, 1600 lira tuttu. Kreş için de bir takım masraflar çıkacak bu hafta.

Sadece di gel gel kelimesi aklımda kalmış tarattım buldum evet yeni bir şarkı daha listeme ekledim ben bu kadar Erzurum halayı çekmedim :halay: yalnız hızlısı iyi kalori yakıyor 😀

Yalnız şarkıda ne güzel diyor "evliye gönül vermem"

5.dakikada Nargele Nargele müthiş 🤩 :halay:

Son düzenleme:
Sadece di gel gel kelimesi aklımda kalmış tarattım buldum evet yeni bir şarkı daha listeme ekledim ben bu kadar Erzurum halayı çekmedim :halay: yalnız hızlısı iyi kalori yakıyor 😀

Yalnız şarkıda ne güzel diyor "evliye gönül vermem"

5.dakikada Nargele Nargele müthiş 🤩 :halay:

Bu sayfaya yönlendirdi ben yapmadım burada paylaşılmış

Kendi topiğimde ok tuşuna bastım bir sonraki sayfayı açmak için hep buraya yönlendirdi burada paylaşılmış

Çeyrek 8 bini geçti kızlar hayırlı olsun hatta 8250 TL artık altın alasım bile gelmiyor 😏

Pardon biraz düşmüş kuyumcunun dünki paylaşımıymış güncel 7905 TL
Evet çok minnak da olsa bir düşüş var. Bizimkiler alacak altın alsak mi beklesek mj diye düşünüyoruz bizde. Çok dalgalı bu aralar

Back
X