- 6 Ağustos 2010
- 40.944
- 73.574
- 1.123
Dün 24 ayar altın Alış 4700 satış 4800 tl dedilerKızlar çeyrek altını çarşıda sordum 7600 TL dediler.
2 gram aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün 24 ayar altın Alış 4700 satış 4800 tl dedilerKızlar çeyrek altını çarşıda sordum 7600 TL dediler.
Okullar açıldı kırtasiye malzemeleri varHadi bakalım yeni bir haftaya başladık kızlarBu haftamız az harcamalı bol birikimli olsun inşallah
Niye bu kadar arttı ki acabaKızlar altın uçuyor çeyrek altın 7800'ü aştı.
11 Eylül'de merkez bankasının faiz düşüreceği konusundaki beklentiyi fiyatlıyor olabilirNiye bu kadar arttı ki acaba![]()
Hadi bakalım canım hayırlı olsun maşallahKart ve dışarıya olan borçlarım bitti çok şükürbundan sonra yatırım yapabilirim inşallah. Hee bide kızıma 22 ayar küpe alcam inşallah ondan sonra yatırım
![]()
Teşekkür ederim canımHadi bakalım canım hayırlı olsun maşallah
Benim toplu kart borcum yok da, her ay en az 20 harcama yapıyorum, azaltmaya çalışıyorum ama her ay bişey çıkıyor ekstradan![]()
Sadece di gel gel kelimesi aklımda kalmış tarattım buldum evet yeni bir şarkı daha listeme ekledim ben bu kadar Erzurum halayı çekmedimyalnız hızlısı iyi kalori yakıyor
Yalnız şarkıda ne güzel diyor "evliye gönül vermem"
5.dakikada Nargele Nargele müthiş![]()
![]()
Evet çok minnak da olsa bir düşüş var. Bizimkiler alacak altın alsak mi beklesek mj diye düşünüyoruz bizde. Çok dalgalı bu aralarÇeyrek 8 bini geçti kızlar hayırlı olsun hatta 8250 TL artık altın alasım bile gelmiyor
Pardon biraz düşmüş kuyumcunun dünki paylaşımıymış güncel 7905 TL