Işte böyle yapınca birikim yapmak zor olur hatta mümkün olmazBazen bende de ihtiyaç değil ama birsey aldığımda mutlu hissediyorum geçende şu bardağı aldm lazım mı değil ama aldm
Alışveriş yapmak beni de çok mutlu ediyor. O yüzden alışveriş hakkımı, her zaman kullanılabilecek tuvalet kağıdı, deterjan vb şeylere harcıyorumBazen bende de ihtiyaç değil ama birsey aldığımda mutlu hissediyorum geçende şu bardağı aldm lazım mı değil ama aldm
Çok mantıklı sonuçta birşey almış oluyorsunAlışveriş yapmak beni de çok mutlu ediyor. O yüzden alışveriş hakkımı, her zaman kullanılabilecek tuvalet kağıdı, deterjan vb şeylere harcıyorumHem satın alma hissimi tatmin ediyor, hem de uzun süre geçse de kullanılabiliyor
Öyle valla aman 200 300 nolucak diyoruz bir bakmışım bitmiş paralarIşte böyle yapınca birikim yapmak zor olur hatta mümkün olmaz
Minik gibi görünen şeyler hepsini topladığında hiç de azımsanmayacak meblağlar olarak karşımıza çıkıyor
Işte o paraları biriktirip en azından 1 gr altın ya da 10 20 50 döviz almaya bakmak lazımÖyle valla aman 200 300 nolucak diyoruz bir bakmışım bitmiş paralar
Ben de sabun şampuan tarzı şeyler çok seviyorum bugün kendime bi tane sabun bir tane kese bir şampuan aldım kese de ucuz olunca daha da bi sevindim aslında geçen gün 60 TL ye kese yeni almıştım bunu 14.5 TL görünce aldımAlışveriş yapmak beni de çok mutlu ediyor. O yüzden alışveriş hakkımı, her zaman kullanılabilecek tuvalet kağıdı, deterjan vb şeylere harcıyorumHem satın alma hissimi tatmin ediyor, hem de uzun süre geçse de kullanılabiliyor
Ben de son dönemde iyice kilo aldım gardolabımda çoğu şey olmuyor kıyafet almıyorum diyete girip yeniden içine girerim diye almıyorum son zamanlarda hep aynı kıyafetleri giyiyorum biraz zor oluyorBen bugün mağazada arkadaşımla gezerken çok uyguna takımlar gördüm. Ama ihtiyacım yok zaten sürekli aynı şeyleri giyiyorum diye almadım. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adımdı
Kıyafetimize uygun çanta ile şık olmayalım mı yani paraya dönüşüyor sonra dolap uygulamasındaIşte o paraları biriktirip en azından 1 gr altın ya da 10 20 50 döviz almaya bakmak lazım
Ihtiyaç halinde çıkarılır harcanılır ama diğer alınan malzemelerin hiçbiri paraya dönüşmez
Ben de aynı 8 ay önce doğum yaptım hala eski kiloma ulaşamadımBen de son dönemde iyice kilo aldım gardolabımda çoğu şey olmuyor kıyafet almıyorum diyete girip yeniden içine girerim diye almıyorum son zamanlarda hep aynı kıyafetleri giyiyorum biraz zor oluyor
Aa benim de kızım 8 aylıkBen de aynı 8 ay önce doğum yaptım hala eski kiloma ulaşamadımkilo vermeden bi şey almıcam
14 ocak doğumlu oğlumAa benim de kızım 8 aylık
20 ocak da biz14 ocak doğumlu oğlum
Amin amin nasip olsun inşallahBugün 2000 liralık market alışverişi yaptım. Yemeği dışarda yedik, 900 de o tuttu. Market eksiğimizi baya tamladık, uzun süre yeni alışveriş çıkmaz gibi düşünüyorum.
Ramazan ayına kadar 3 tane ajda bilezik almak istiyorum, nasip olur inşallah
Evett deterjanları hep stokluyorum. Tam mesajı yazdım aklıma geldi, evde tuvalet kağıdı stoğu bitti, alınması lazımAmin amin nasip olsun inşallah
Dışarda 900 gayet uyguna gelmiş afiyet olsun
Market eksiği bitmiyor gibi yaa bi detarjanlar da güzel stok yapıp kafan rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?