Ne işe yarıyor bu sallanan şeyler?Aldım 300 TL harcadım bu sallanan şeylerden de alacaktım kocam gözlerini belertti
Camda süs ne güzel sallanıyorlarNe işe yarıyor bu sallanan şeyler?
aldıklarını güle güle kullan canım
3 ona 5 ona derken toplayınca hatrı sayılır meblağlar tutuyor o zaman da ev ekonomisi sallanıyor bacımCamda süs ne güzel sallanıyorlar
Ev ekonomisi değil ajdalar sallantıya giriyor3 ona 5 ona derken toplayınca hatrı sayılır meblağlar tutuyor o zaman da ev ekonomisi sallanıyor bacım
Ayda 2 ajda da iyiymişşEv ekonomisi değil ajdalar sallantıya giriyorayda 2 ajda yapıyordum ben şuan zırnık yok
Şuan hiç yokAyda 2 ajda da iyiymişşo kadar çıkmıyo benden
Olsun gram deyip geçme ben güne katıldım her ay bir gram bir gram 10 tane olunca bir ajda yapıyor bir bakmışsın olmuş istikrar önemli olanBen anca gram yapıyorum bu ayda inşallah gram yapıcaminşallah bi gün benim de ajdalarım olacak
İnşallah taksit öder gibi alıcaz dedikOlsun gram deyip geçme ben güne katıldım her ay bir gram bir gram 10 tane olunca bir ajda yapıyor bir bakmışsın olmuş istikrar önemli olan
Benim 1 tane 15 gr bileziğim var oğlanların sünnetinde annem takmıştı10 gramlık ajdalar da çok yamuluyor yamtiri yumtiri oldu benimkiler
İyi yapmışsın anne hatırası zaten işçilik de var bunda ucuz da gider gerek yok bir ajda bile en son sorduğumda bin TL düşüğe alıyorlardı aslında en güzeli Cumhuriyet çeyrek gram yarım altın ben ajda yapmaktan vazgeçtimBenim 1 tane 15 gr bileziğim var oğlanların sünnetinde annem takmıştı
Geçen ofis alırken bütün altınları takıları sattım sadece annemin taktığı bileziği hatıra bıraktım
Ben birikim olarak gram altın alıyorumİyi yapmışsın anne hatırası zaten işçilik de var bunda ucuz da gider gerek yok bir ajda bile en son sorduğumda bin TL düşüğe alıyorlardı aslında en güzeli Cumhuriyet çeyrek gram yarım altın ben ajda yapmaktan vazgeçtim
Evet en güzeli hiç zarar yok gibi bir şey gram altının yarısının da yarısı çıkmış ilk defa duydum 0.5 gramı daha yeni duymuştum 0.25 de çıkmışBen birikim olarak gram altın alıyorum
Onlar eskiden de vardı ama bi ara kaldırıldı. Tekrar mı gelmişEvet en güzeli hiç zarar yok gibi bir şey gram altının yarısının da yarısı çıkmış ilk defa duydum 0.5 gramı daha yeni duymuştum 0.25 de çıkmış
Kardeşimin bebeğine 0.5 getirmişlerdi çok şaşırmıştıkOnlar eskiden de vardı ama bi ara kaldırıldı. Tekrar mı gelmiş
Hatta benim düğünümde 0.25 gr takmışlar bizde onu gram diye kuyumcuya bozdurmaya götürmüş. Orda öğrendik
Rezillik
Okulda öğretmen arkadaşlar altın günü yapıyorlar birkaç sene girdim ama bu yıl girmedim. Ben kendimi mali disiplin altına alabiliyorum çok şükür ayda 10 12 gr altın biriktirme hedefi koyuyorum kendimeEvet en güzeli hiç zarar yok gibi bir şey gram altının yarısının da yarısı çıkmış ilk defa duydum 0.5 gramı daha yeni duymuştum 0.25 de çıkmış
Ben de özellikle altın günü diye girmiyorum akraba günü başlatınca altın olsun diyorlar uyuyorum ama iyi oldu 10 tane geldi birdenOkulda öğretmen arkadaşlar altın günü yapıyorlar birkaç sene girdim ama bu yıl girmedim. Ben kendimi mali disiplin altına alabiliyorum çok şükür ayda 10 12 gr altın biriktirme hedefi koyuyorum kendime
Allah bol bereket versin kazançlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?