- 23 Ocak 2016
- 36.179
- 52.516
- 598
Kızlar 2021 yılında burada yazdığım bir mesajı buldum süt 15 TL miş toplam harcama ise komediBugünki harcamalarım
Süt 15 TL
Market 46.75 TL
Toplam harcama 61.75 TL
Kumbaraya atılan 25 TL
Şuan tüm parayı toplasan 8 ekmek alamıyorsnKızlar 2021 yılında burada yazdığım bir mesajı buldum süt 15 TL miş toplam harcama ise komedi
Gitme gitme biriktirrPara harcamaya gidiyorum ben kızlar
Şimdilik bir ihtiyacım yok plan programda para harcamak yokPara harcamaya gidiyorum ben kızlar
Gittim harcadım geldim ne yani şık olmayalım mıGitme gitme biriktirr
Hiç pişman değilim 1000 TL bıraktım geldimPara harcamaya gidiyorum ben kızlar
Güle güle kullan canımGittim harcadım geldim ne yani şık olmayalım mıbaksana sudan ucuz almayım mı yani
Sağol canım benim teşekkür ederimGüle güle kullan canım
Yahu ihtiyaç olduktan sonra niye pişman olacaksın canımHiç pişman değilim 1000 TL bıraktım geldim
Aslında ihtiyaç değildi farklılık olsun istedim şuan aklımda 1400 TL ye bir parça ve 1000 TL ye bir parça daha var onları da alınca tamamdır valla normalde kahve içmeden dönmezdim şimdi kendime evde kahve yaptım bu da bir tasarruf yaniYahu ihtiyaç olduktan sonra niye pişman olacaksın canım
Temmuz Ağustos ve Eylül aylarında toplamda 7 tunik 3 kot pantolon aldım 6235tl ödedim
epey süre giyilir onlara takviye eklenir
Toplam 10 parçaya iyi para vermişsin çok uygun bayadır kot pantolon almıyorum erkek kardeşim aşırı alıyor olmayanları bana veriyor yeni yeni iyi markalarYahu ihtiyaç olduktan sonra niye pişman olacaksın canım
Temmuz Ağustos ve Eylül aylarında toplamda 7 tunik 3 kot pantolon aldım 6235tl ödedim
epey süre giyilir onlara takviye eklenir
Amann sedan olsun güle güle kullanHiç pişman değilim 1000 TL bıraktım geldim
Benim eşimde öyle asla takılmıyor fiyatlaraa. Mesela elinden gelse bütün herşeyiii kızıma alır ona da ben mani oluyorm, almak istiyorum engel olma bir kızım var dio madem öyle biriktir altın takı al kızaDün markete toplam 1800 tl verdik çamaşır deterjani vs vardı
Bazen bende birşey alacağım zaman çok araştırırm carsida ne kadar internette ne kadar diye eşim kızar bosver al gitsin der
O da mantıklıBenim eşimde öyle asla takılmıyor fiyatlaraa. Mesela elinden gelse bütün herşeyiii kızıma alır ona da ben mani oluyorm, almak istiyorum engel olma bir kızım var dio madem öyle biriktir altın takı al kıza
Alma alma hayırrGel de harcama her şey 100 TL
Aldım 300 TL harcadım bu sallanan şeylerden de alacaktım kocam gözlerini belerttiAlma alma hayırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?