Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Risk almadan olmaz hayırlı olsun

Herşeyin hayırlısı bir yerden başlamak gerek sonuçta. İnşallah gönlünüzce olur

Evet arabaya güveniyoruz söz verdi herhangi bir batma durumunda hayatımı etkilemeyecek ve bu süreçte kısıtlama olmayacak dedi kayınpederim destekliyor. Artık karşı çıkmıyorum
Hayırlı olsun yeni işiniz

Herşeyin hayırlısı bir yerden başlamak gerek sonuçta. İnşallah gönlünüzce olur
Yok karşı çıkma zaten risk almadan olmaz tutarsa sonra sefası güzel
Hayırlı olsun yeni işiniz
Çok teşekkür ederim kızlar ben kendim de memur çocuğuyum ve düzenli gelire alıştım çok korkuyorum malum ekonomik ortam 2 aylık bile olmayan bebeğim var.eşim babasına güveniyor bakalım inşallah destek olur

Sana şu kadarını söyleyeyim artık devir memur mühendis işçi maaşı devri değil ticaret ve zanaat çok daha kârlı mesleklerle dolu şu düne kadar beğenmedikleri meslekler köşeyi döneli çok oldu ticarete hiç girmiyorum bile

Eşim mühendis kendi ofisini kurdu bakalım en kötü batarız

Hayırlı olsun inşallah

Katılıyorum ama ailede ilkiz kazancı da iyiydi işte bazen dövesim geliyor beni bu stresse soktuğu için
Yok yahu niye stres olasın kendisi bu işin içine girip daha iyi kazanmak istiyordur az çok vardır bir bildiği adamın destek ol stres olacak bir durum yok yürür giderse patron hanımı olacaksın daha ne olsun

Bizim de hep borcumuz var
Biraz da borçlanıp arsa gibi yatırımlık şeyler almaya çalışıyoruz
Ev almak için adım adım ilerlemeye çalışıyoruz
İnşallah ev alırsın biz de borç harç aldık 400 tlden altın borcu aldım 3000 ödedim off yani. Sadece doğru zaman değildi ya

İnşallah ev alırsın biz de borç harç aldık 400 tlden altın borcu aldım 3000 ödedim off yani. Sadece doğru zaman değildi ya
İnşallah güzel bir eviniz olur Allah isteyen herkese versin borçsuz da bir şey olmuyor.
Amin inşallah kötü olmuş gerçekten ama Allah sağlık versin çalışılır ödenir sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…