- 23 Ocak 2016
- 36.174
- 52.508
- 598
Risk almadan olmaz hayırlı olsunKızlar bizde de eşim artık işsiz diyebilirim yeni bi yola girdik kendi işini kurdu. Güncel borç 1.5 milyon teşvik alacağız ama belli değil. Şuan işinde çalışıyor olacak ama danışmanlık vermiş gibi olacak. Bi yola girdik ben çalışmıyorum bebeğim var birikim hala duruyor. Yaş gençken bu riski alalım dedik. Bu ortamda maaşı vs iyiydi düzenli gelire alıştık bi yerde bakalım ne olacak.
Herşeyin hayırlısı bir yerden başlamak gerek sonuçta. İnşallah gönlünüzce olurKızlar bizde de eşim artık işsiz diyebilirim yeni bi yola girdik kendi işini kurdu. Güncel borç 1.5 milyon teşvik alacağız ama belli değil. Şuan işinde çalışıyor olacak ama danışmanlık vermiş gibi olacak. Bi yola girdik ben çalışmıyorum bebeğim var birikim hala duruyor. Yaş gençken bu riski alalım dedik. Bu ortamda maaşı vs iyiydi düzenli gelire alıştık bi yerde bakalım ne olacak.
Evet arabaya güveniyoruz söz verdi herhangi bir batma durumunda hayatımı etkilemeyecek ve bu süreçte kısıtlama olmayacak dedi kayınpederim destekliyor. Artık karşı çıkmıyorumRisk almadan olmaz hayırlı olsun
Hayırlı olsun yeni işinizEvet arabaya güveniyoruz söz verdi herhangi bir batma durumunda hayatımı etkilemeyecek ve bu süreçte kısıtlama olmayacak dedi kayınpederim destekliyor. Artık karşı çıkmıyorum
Yok karşı çıkma zaten risk almadan olmaz tutarsa sonra sefası güzelEvet arabaya güveniyoruz söz verdi herhangi bir batma durumunda hayatımı etkilemeyecek ve bu süreçte kısıtlama olmayacak dedi kayınpederim destekliyor. Artık karşı çıkmıyorum
Herşeyin hayırlısı bir yerden başlamak gerek sonuçta. İnşallah gönlünüzce olur
Yok karşı çıkma zaten risk almadan olmaz tutarsa sonra sefası güzel
Çok teşekkür ederim kızlar ben kendim de memur çocuğuyum ve düzenli gelire alıştım çok korkuyorum malum ekonomik ortam 2 aylık bile olmayan bebeğim var.eşim babasına güveniyor bakalım inşallah destek olurHayırlı olsun yeni işiniz
Sana şu kadarını söyleyeyim artık devir memur mühendis işçi maaşı devri değil ticaret ve zanaat çok daha kârlı mesleklerle dolu şu düne kadar beğenmedikleri meslekler köşeyi döneli çok oldu ticarete hiç girmiyorum bileÇok teşekkür ederim kızlar ben kendim de memur çocuğuyum ve düzenli gelire alıştım çok korkuyorum malum ekonomik ortam 2 aylık bile olmayan bebeğim var.eşim babasına güveniyor bakalım inşallah destek olur
Eşim mühendis kendi ofisini kurdu bakalım en kötü batarızSana şu kadarını söyleyeyim artık devir memur mühendis işçi maaşı devri değil ticaret ve zanaat çok daha kârlı mesleklerle dolu şu düne kadar beğenmedikleri meslekler köşeyi döneli çok oldu ticarete hiç girmiyorum bile
Ya o mânâda demedimEşim mühendis kendi ofisini kurdu bakalım en kötü batarız
Katılıyorum ama ailede ilkiz kazancı da iyiydi işte bazen dövesim geliyor beni bu stresse soktuğu içinYa o mânâda demedimbir yere bağlı çalışarak
Hayırlı olsun inşallahKızlar bizde de eşim artık işsiz diyebilirim yeni bi yola girdik kendi işini kurdu. Güncel borç 1.5 milyon teşvik alacağız ama belli değil. Şuan işinde çalışıyor olacak ama danışmanlık vermiş gibi olacak. Bi yola girdik ben çalışmıyorum bebeğim var birikim hala duruyor. Yaş gençken bu riski alalım dedik. Bu ortamda maaşı vs iyiydi düzenli gelire alıştık bi yerde bakalım ne olacak.
Çok teşekkür ederim zaten bizim borçsuz günümüz yoktu hiçHayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım, risk almadan ilerlemek zor oluyor. Ben de eşime iş kuralım diyorum, riski sevmiyor o. Ne uzuyor ne kısalıyoruzÇok teşekkür ederim zaten bizim borçsuz günümüz yoktu hiç
Bizim de hep borcumuz varÇok teşekkür ederim zaten bizim borçsuz günümüz yoktu hiç
Yok yahu niye stres olasın kendisi bu işin içine girip daha iyi kazanmak istiyordur az çok vardır bir bildiği adamın destek ol stres olacak bir durum yok yürür giderse patron hanımı olacaksın daha ne olsunKatılıyorum ama ailede ilkiz kazancı da iyiydi işte bazen dövesim geliyor beni bu stresse soktuğu için
İnşallah güzel bir eviniz olur Allah isteyen herkese versin borçsuz da bir şey olmuyor.Bizim de hep borcumuz var
Biraz da borçlanıp arsa gibi yatırımlık şeyler almaya çalışıyoruz
Ev almak için adım adım ilerlemeye çalışıyoruz
İnşallah ev alırsın biz de borç harç aldık 400 tlden altın borcu aldım 3000 ödedim off yani. Sadece doğru zaman değildi yaBizim de hep borcumuz var
Biraz da borçlanıp arsa gibi yatırımlık şeyler almaya çalışıyoruz
Ev almak için adım adım ilerlemeye çalışıyoruz
İnşallah ev alırsın biz de borç harç aldık 400 tlden altın borcu aldım 3000 ödedim off yani. Sadece doğru zaman değildi ya
Amin inşallahİnşallah güzel bir eviniz olur Allah isteyen herkese versin borçsuz da bir şey olmuyor.
Kizzzz ben bugün ki harcamaları hep eylüle yazdım yaaBugünki harcama
Eki Görüntüle 3651958
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?