Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kız dün Eylül bitimi ile ilgili paylaşım yaptım ya Ekim 1 bugün ayy en az harcama yapan diye yarışma mı yapsak burada napsak
İyi fikir aslidaa ayhh kafa kalmamış yemin yaa.
Bende bugün 1800 TL harcama yaptım
Eylül ayında toplam 85.ooo geçmiş elime 25 i nakit avans.
1alyans 1 çift küpe 1 çeyrek 1 gram almışım 3800 kredi ödemişm diğerleri hep harcama. Elimde 5.600 kalmış onu da bu aya aktaracağım sıfırdan tekrar yazmaya devam

Ekim 1 başlayalım hadi mesela bu hafta en az harcama kim yapacak yarışması yapalım hem teşvik de olur

Kız dün Eylül bitimi ile ilgili paylaşım yaptım ya Ekim 1 bugün ayy en az harcama yapan diye yarışma mı yapsak burada napsak
Çok iyi olur canlarr Ekim 1, yarışmamız başlıyor o zaman
Hepimiz harcamalarımızı yazalım, az harcamalar bol birikimler hepimize

Günaydın
Arkadaşıma gidicem bugün.
Harcama yapmamak için evde bi şey yapıp götürcem
Günaydın ben de bu hafta kızıma öğle yemeğine yanına gidemedim bugün gitmeyi düşünüyorum onun yemek parasını da kumbarasına atmayı düşünüyorum her gün 100 TL öğle yemeği veriyorum. Bu sabah eşimle dışarıda kahvaltı yaptık o uygundu ama şükürler olsun

Bende bugün 350 markette harcadım birazda kendime harcadım internetten iki parça kıyafet istedim ama onu şimdilik saymıyorum belki iade ederim faln hdhdh

250 tl oğluma oyuncak kedi aldım.
Bayılıyo kediye
Geçen hafta sokak kedisi tırmaladı. Kuduz aşısı oluyor ama travma falan hiçbi şey yok hala gördü mü deliriyor
Yaa maşallah korkmasın hiç inşallah hayvanlardan ama bazı sokak kedileri insanlar tarafından ürkütüldüğü için cırmık atıyor temkinli yaklaşmakta fayda var. Güle güle oynasın minik afacan oyuncağıyla

Evet anlık gelişen bazı olaylar Allah korusun
İnşallah hep sever

Bugün oğluma kabin boy bebe arabası aldım sıfırı 10 ama denk geldi 2 bin tl ikinci el zaten bebek arabamız var tatile gideceğimiz için kabin boy lazımdı oldukça temiz
1300 tlye uzun kollu tulum mayo ve 600 tlye şort ve şapka aldım tanıdığım 3 tane daha mayo verdi bunlar oğluma
Kendime 2 bikini altı ve 2 tane üst aldım 1200 tl tuttu
900 tl güneş kremi aldım
300 tl 1 kilo pişmiş hamsi aldık
Bunun 2800 tlsi kart puanıydı 2600 tl harcadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…