Evet ilçe ama küçük değil bu durum her yıl yaşanıyor aslında yeni yıla yakın hep aynı muhabbet bu yıl biraz erken oldu sanki. Ben bilerek yapıldığını düşünüyorum altında yükselişte ya ondan diğer yıllarda hep şey derler eski tarih yok hep yeni tarih var denir onu satmaya çalışırlar.Küçük bir ilçe sanırım o yüzdendir yoksa bizim burada gani ganialacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Afiyet şifa olsun canımKahve haftası indirimlerinden 1000 liralık kahve ve çikolata aldım. Evde kahve bitmişti, denk geldi. Herhalde 1 yıl içerimHaftasonunun ilk harcamasını yaptım
29 eylülden yapacağız abla inşallahalbatroza canım bu haftaki bildirimi 29 eylül 05 ekim aralığı olarak mı yapacağız yoksa 1 ekim 5 ekim arası mı?
Teşekkürler abla, haftasonum çok harcamalı geçecekAfiyet şifa olsun canım
Bildirim 05 ekim günü en son saat kaça kadar yapılacak ?29 eylülden yapacağız abla inşallah
Bence pazar gününün son alışverişini yapan, haftalık harcamasını yazsın, hepimiz yazınca, en az harcayanı seçelim, sizce nasılBildirim 05 ekim günü en son saat kaça kadar yapılacak ?
Olur bana uyarBence pazar gününün son alışverişini yapan, haftalık harcamasını yazsın, hepimiz yazınca, en az harcayanı seçelim, sizce nasılVaryemez Niloyatospikk
Rprnn dolunaybekler gisla
Tamam tatlım öyle yapalımBence pazar gününün son alışverişini yapan, haftalık harcamasını yazsın, hepimiz yazınca, en az harcayanı seçelim, sizce nasılVaryemez Niloyatospikk
Tamam olurBence pazar gününün son alışverişini yapan, haftalık harcamasını yazsın, hepimiz yazınca, en az harcayanı seçelim, sizce nasılVaryemez Niloyatospikk
Ee ödül ne olacakBence pazar gününün son alışverişini yapan, haftalık harcamasını yazsın, hepimiz yazınca, en az harcayanı seçelim, sizce nasılVaryemez Niloyatospikk
TamamdırKızlar ben yeni yeni takip ediyorum 2 gün baktım sadece çoğu harcamayı bebem olduğu için kocam yapıyor bu hafta katılmayacağım
Araba yıkama çok uygunmuş canımBugünki harcamam aslında biraz daha fazlaydı ama benim cebimden çıkmadı annem ısmarladı bugün
Eki Görüntüle 3653531
Ya daha uygun yer var da üşendim o trafiğe girmeyeAraba yıkama çok uygunmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?