Ben muhtemelen liste yapmaya vakit ayıramam canım ama, yapabilirim diyen varsa yeni bir topik açıp orada yarışabiliriz, belki başka katılanlanlar da olurMerhaba arkadaşlar.
Benımde bazı sıkıntılar oldu giremedim.
Şey yapsak daha ıı olmaz mı?
Bılen varsa liste yapsak harcama listesi ay ay.
Baslıga oraya aylık harcamaları toplu görsek.
Şuan tek tek yazınca her sayfaya bakmak zor.
Aynen yapabilen varsa daha ıyı olur.Ben muhtemelen liste yapmaya vakit ayıramam canım ama, yapabilirim diyen varsa yeni bir topik açıp orada yarışabiliriz, belki başka katılanlanlar da olur
Merhabalarrr, umarım iyisinizdirMerhaba arkadaşlar.
Hoşgeldin bayadır yazmadınMerhaba arkadaşlar.
Eşin harcayınca yazmazsınBenim eşim 10 günlüğüne yanımıza geldi ben belki hiç harcama yapmam bu süreçteama şahsıma bir harcama olursa onu yazarım ben harcadım diye
Evet haftalık ve aylık olarak yazalım bu yarışma iyi oldu sanki ben biraz temkinli gitmeye başladım.Ben tablodan anlarım lakin şu topik kapanmasın
Her pazar haftalık ve de her ayın son günü aylık harcamaları yazarız olur biter
Bu topik başlığı çok uygun canım ama bilemedimBen muhtemelen liste yapmaya vakit ayıramam canım ama, yapabilirim diyen varsa yeni bir topik açıp orada yarışabiliriz, belki başka katılanlanlar da olur
Ben aylık yazıyorum kendim zaten ortalama 34 35 harcıyorum diye burada paylaşmıştım market giyim kategorilerine mi ayıralım tam anlayamadımAynen yapabilen varsa daha ıyı olur.
Aylık Harcamalar görürduk.
Zaten ancak harcıyorum
Altın çok fırladı almak neredeyse ımkansızlastı.
öyle mi diyorsunEşin harcayınca yazmazsın
Kağıda yazıyorum işte en güzeli telefona yazarken zor oluyordu böyle kağıda yazmayı daha çok sevdim. He Excel dosyası olsa tabii daha iyi de kim yapacak onuBen tablodan hiç anlamamkendiminkini tablo şeklinde atarım yapabilirsem
O kadar detaya gerek yok bence ya harcaama harcamadirr. Birinci olmak için zaten kisariz gereksiz şeylerdenBen aylık yazıyorum kendim zaten ortalama 34 35 harcıyorum diye burada paylaşmıştım market giyim kategorilerine mi ayıralım tam anlayamadım
Eşim yanımda iken harcadıkları beni ilgilendirmezöyle mi diyorsuno zaman bekle beni birincilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?