Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ben muhtemelen liste yapmaya vakit ayıramam canım ama, yapabilirim diyen varsa yeni bir topik açıp orada yarışabiliriz, belki başka katılanlanlar da olur

Ben muhtemelen liste yapmaya vakit ayıramam canım ama, yapabilirim diyen varsa yeni bir topik açıp orada yarışabiliriz, belki başka katılanlanlar da olur
Aynen yapabilen varsa daha ıyı olur.
Aylık Harcamalar görürduk.
Zaten ancak harcıyorum
Altın çok fırladı almak neredeyse ımkansızlastı.

Merhabalarrr, umarım iyisinizdir
Şöyle ayarladık her pazar akşamı o hafta ki harcamaları yazacağız olmazsa albatroza ptesi sabahı hepimizi tek tek etiketleyip harcamaları yanına yazar. Yazdığı mesaj üzerine konuşuruz artıkk her sayfaya tek tek bakmayız bide ay sonu yaparız aynı şeyi

Aynen yapabilen varsa daha ıyı olur.
Aylık Harcamalar görürduk.
Zaten ancak harcıyorum
Altın çok fırladı almak neredeyse ımkansızlastı.
Ben aylık yazıyorum kendim zaten ortalama 34 35 harcıyorum diye burada paylaşmıştım market giyim kategorilerine mi ayıralım tam anlayamadım

Ben tablodan hiç anlamam kendiminkini tablo şeklinde atarım yapabilirsem
Kağıda yazıyorum işte en güzeli telefona yazarken zor oluyordu böyle kağıda yazmayı daha çok sevdim. He Excel dosyası olsa tabii daha iyi de kim yapacak onu o kadar hesap tutacaksam muhasebecilik okurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…