- 23 Ocak 2016
- 36.142
- 52.465
- 598
Evet başlığı da çok uygun alışveriş sınırlama diye1k yapmışızzz mesajları yeni gruba hiç gerek yok ya ben burayı çok seviyorum çok benimsedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet başlığı da çok uygun alışveriş sınırlama diye1k yapmışızzz mesajları yeni gruba hiç gerek yok ya ben burayı çok seviyorum çok benimsedim![]()
Ben de öyle kaç kez dışarıdan bir şey söylecek oldum elimi geri çektim.Normalde çok sık dışarıdan yemek yerdim bugün tam söyleyecektim vazgectim 300 tl cebime kaldı
İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım![]()
HarikaTamamdır canlar, o zaman bu gruptan devam edelim. Toparlayabildiğim kadar toparlayayım ben paylaşımları![]()
En çok harcayan sensin sankiiBugün halı yıkatmaya ve ev temizletmeye 4500 lira verdim kızlar, başka da bişey söylemek istemiyorum![]()
Pantolon alacağım pazartesiyi bekliyorumEn çok harcayan sensin sankiipazar gecesine ne kaldı ki rekor sende hdhdhdh
yarışmayı bu hafta başlatmasak iyiydi ,En çok harcayan sensin sankiipazar gecesine ne kaldı ki rekor sende hdhdhdh
Olmass katiyen olmasssyarışmayı bu hafta başlatmasak iyiydi ,![]()
Bence al ya albatroza yapmış yapacağını bi pantolonla 4500 u geçemezsin zatenPantolon alacağım pazartesiyi bekliyorumçok pahalı değil ama işte
![]()
Bugün final günü sen başlatmasaydk diosun hdhdhdh geçti artıkyarışmayı bu hafta başlatmasak iyiydi ,![]()
Hoşbuldum bayagı saglık sıkıntıları var.Hoşgeldin bayadır yazmadın
Geçmiş olsun canım, anlatmak istersen anlatabilirsinHoşbuldum bayagı saglık sıkıntıları var.
Ama artık kafa dağıtmak istiyorum.
Bol şifalar diliyorum hoşgeldin yenidenHoşbuldum bayagı saglık sıkıntıları var.
Allah şifalar versin canımHoşbuldum bayagı saglık sıkıntıları var.
Bu emoji ne yanlışlıkla olmuş, çiçek koymuştumGeçmiş olsun canım, anlatmak istersen anlatabilirsin![]()