• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Benim 4 yıldır filan kullandığım şarjlı süpürgenin çekişinden memnun değilim artık bir de geri çıkarıyor topladığı pislikleri
Onu atıp yenisini alacağım ama tek engel yarın kredi kartımın hesap kesim günü o nedenle salı günü sipariş edeceğim inşaallah 😊🤣
Hangi marka almayı düşünüyorsun abla

Miele markasını araştırdım onu alacaktım 2 model vardı biri 25 bin tl civarı diğeri 36 bin tl
Bir de kablolu dik fantom markayı gördüm 1850 tl civarında, yapılan yorumları okudum, hoşuma gitti hemen vitesi geri taktım onu sepete ekledim 🤣🤣

Benim 4 yıldır filan kullandığım şarjlı süpürgenin çekişinden memnun değilim artık bir de geri çıkarıyor topladığı pislikleri
Onu atıp yenisini alacağım ama tek engel yarın kredi kartımın hesap kesim günü o nedenle salı günü sipariş edeceğim inşaallah 😊🤣
Kardeşim Vestel aldı çok memnun

Miele markasını araştırdım onu alacaktım 2 model vardı biri 25 bin tl civarı diğeri 36 bin tl
Bir de kablolu dik fantom markayı gördüm 1850 tl civarında, yapılan yorumları okudum, hoşuma gitti hemen vitesi geri taktım onu sepete ekledim 🤣🤣
Ama fantomun çekişi iyi değil ki almışken iyisini al

Şarjlı değil kablolu millet bir sürü olumlu yorum yapmış özellikle çekiş gücü için o yüzden almak istedim

Dur bakayım vesteli de araştırayım
Kabloluysa hele daha da kötüdür bak ben yıllar önce bunu almıştım çekim gücü çok iyi değil ama gırgır niyetine kullanıyorum aldığım zaman bunlar modaydı Fantom da o ar revaçtaydı ama şuanki yeni şarjlı dik süpürgelerin çekim gücü çok güzel halıyı kaldırıyor benimki sadece yüzeydeki pisliği alır. He dersen ki bana sadece yüzeydeki pisliği alsın ben zaten süpürgemden memnunum olur ben de kablolu süpürgemden memnun olduğum için kablosuz almıyorum.

Eklentiler

• 1000086062.webp
    1000086062.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 34
Kardeşimin süpürgesini gördüm ben çok beğendim ya biraz pahalı diye ben almaktan caydım çünkü evdeki kablolu süpürgemden memnunum
Bir de Bosch var vestelle aynı fiyatlarda

Dediğim gibi bana iyi çekişli süpürdüğünü geri çıkarmayacak bir ürün lazım

Çok teşekkür ederim canım benim isteğim çekiş gücü yüksek olsun bir de topladığı malzemeleri geri düşürmesin
Fantom pratik s var bende, kablolu dikey. Çok iyi çekiyor ama büyük temizliklerde çok iyi değil gibi, bi de toz torbalı olduğu için torbası çok kolay toz doluyor, temizlerken de her yer toz oluyor. Müstakil ev olsa, bahçesinde temizlemek veya balkonda temizlemek uygun oluyor ama apartman dairesinde temizleyemiyorum toz torbasını. Her yere uçuşuyor. Ama çekim olarak çok iyi gerçekten

Back
X