- 16 Haziran 2020
- 5.418
- 13.035
- 248
- 29
Yhhaaaa o zaman bende ekleyeyim hak geçmesin şimdiAaa ama ben internetten aldığım ama elime ulaşmayan herşeyi yazdıydım gıııı![]()

7030 TL harcadım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yhhaaaa o zaman bende ekleyeyim hak geçmesin şimdiAaa ama ben internetten aldığım ama elime ulaşmayan herşeyi yazdıydım gıııı![]()
Aa aa karıştı ortalık nolcak şimdiAaa ama ben internetten aldığım ama elime ulaşmayan herşeyi yazdıydım gıııı![]()
Bence bu konuya netlik getirelim kızlarr, hesaplar karışmasınYhhaaaa o zaman bende ekleyeyim hak geçmesin şimdi.
7030 TL harcadım ben![]()
Benim 6.404.5 TLYinede birinci benim sankiiiiiii![]()
İadeye bakmak lazımEğer internet alışverişlerinş yazmayacaksak, ben de birinci olabilirim kızlarr![]()
Halka oylamaya sunalım kaptanİnternetsiz yazarsak 6160 oluyor benim de
4500 temizlik
350 telefon faturası
1010 lira da alışveriş
Diğer harcamalarım internettendş ve daha ulaşmadılar elime![]()
Kuzum aşmışsın kendini ne aldın bu kadarBenim hepsi 14.116 tl yapıyor. Ben usulca uzaklaşıyorumgaliba sondan 1.yim
Bu arada kredi ödemesi kredi kartını da ekledim
3300 tl elden borçKuzum aşmışsın kendini ne aldın bu kadar![]()
Kredi varmış içinde düğün takısı var bunlar zaten ciddi tutar bizim şükür düğünler bitti3300 tl elden borç
3800 tl kredi
3000 tl kredi kartı
1000 tl komşunun nikahında takı
985 tl oğlumun eksikleri bez ıslak mendil
2031 tl market pazar
Önümüzdeki hafta daha az harcarım
Bilmem ki bir şey diyemiyorum
Bence para bizden çıktıysa yazmalıyız, bi de ben genelde internetten alıyorum her şeyi. Hangisi hangi gün geldi takip edemem muhtemelen. Bakalım kızlar ne diycekBilmem ki bir şey diyemiyorum
Ben de çoğu şeyi internetten alıyorumBence para bizden çıktıysa yazmalıyız, bi de ben genelde internetten alıyorum her şeyi. Hangisi hangi gün geldi takip edemem muhtemelen. Bakalım kızlar ne diycek