- 23 Ocak 2016
- 36.127
- 52.440
- 598
Kaçık çorapları saklamalıyımUcu yırtılandanbizdeki fantom ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçık çorapları saklamalıyımUcu yırtılandanbizdeki fantom ama
Ayy iyi yapmışsın sen her şeyin en kalitelisine layıksınTamam tatlım hatırladım
Arnica vardi dikey kablolu süpürge bir zamanlar
Çocukların babasının evinde bırakıp geldiğim![]()
Sharka bakabilirsin bende dyson v15 vardı kayınpederim kırdı sağolsun gitmiş yerine dreame almış hem ıslak hem kuru ikili ağır olması dışında memnunum ben evimde pek halı yok pratik oluyor ama ben almazdım. Babannemde Philips var hayet güzel hafif çekiyor 2+1 eve yetiyor. Bu aralar sharkı da çok gördüm. Babam mesela a101den sıfır araştırma ile homend almış bükülüyor çekimi iyi ucuz daBir de Bosch var vestelle aynı fiyatlarda
Dediğim gibi bana iyi çekişli süpürdüğünü geri çıkarmayacak bir ürün lazım
Allah iyiliğini versin emiiii beni güldürdünAyy iyi yapmışsın sen her şeyin en kalitelisine layıksın![]()
Kocanın kalitelisi var mı kızAllah iyiliğini versin emiiii beni güldürdün
Kocada kaliteyi yakalasaydık gerisi sorun değildi![]()
Kadın kıymeti bilen illaki vardır da o bana denk gelmediKocanın kalitelisi var mı kız![]()
Halılar seni bitirdi ya hdhdh dur bende bi hesap yapayım bu saatten sonra harcama yapmam zaten param da kalmadı
Indirim olmuyor canım benim bildiğim1600 kredi kartına attım son ödemesi ayın 11inde elime geçtikçe atıyorum ufak ufak
Bide birşey sorcam böyle taksit günü gelmeden ödeme yapınca indirim oluyor mu ? Normal kredilerde oluyor onu biliyorum ama merak ettigm nakit avansta da aynı şey oluyor mu ?
Müşteri hizmetlerini aradım sırf bunun için hiç bir bilgim yok dedi gdhdhb senin bilgin yoksa benim hiç yok, tamam teşekkürler diyip kapattımIndirim olmuyor canım benim bildiğim
Sadece kartının limiti örneğin 50000 tl senin harcaman 15 bin tl limit 35bin tl oluyor diyelim eline para geçti 5 bin tl yatırdın hesaba limit 40 bin tl oluyor
Benim bu 11105 tl lik harcamanın içinde 7938 tl arabanın zorunlu taşıt sigortası var ,yoksa olmazdıHalılar seni bitirdi ya hdhdh dur bende bi hesap yapayım bu saatten sonra harcama yapmam zaten param da kalmadı![]()
Müşteri hizmetlerini aradım sırf bunun için hiç bir bilgim yok dedi gdhdhb senin bilgin yoksa benim hiç yok, tamam teşekkürler diyip kapattım
Tamam canım teşekkür ediyorum![]()
O zaman o kadar da bir harcaman yok ya bunlar gerekli ödemeler harcama bile sayılmazBenim bu 11105 tl lik harcamanın içinde 7938 tl arabanın zorunlu taşıt sigortası var ,yoksa olmazdı![]()
aaaa neyi hatırlattın oğlanlara çay kahve parası gönderdim ya 2500 tlO zaman o kadar da bir harcaman yok ya bunlar gerekli ödemeler harcama bile sayılmaz![]()
Gittikçe artıyor bu yapma etmeeaaaa neyi hatırlattın oğlanlara çay kahve parası gönderdim ya 2500 tl![]()
Yok yok artmazGittikçe artıyor bu yapma etmee![]()