Alışveriş Sınırlama ve Birikim

En iyisi çalı süpürgesi
Bugün o dikey süpürgeyi temizlerken hele banyoda yıkarken her yer battı paranla rezillik ah dedim çalı süpürgesinin gözünü seveyim ya çalı süpürgesi bile olmuş 200 TL geçen sordum 250 TL dedi 200 de veririm dedi yok kalsın araba fırçasıyla süpürürüm balkonu dedim içimden

Yalnız bu yarışma çok iyi oldu kızlar bugün Bimde kızım anne limonata alalım dedi ben sana eve gidince yapıcam kızım dedim akşam yemeğini yiyoruz pertim çıkmış anne limonata var mı dedilimon tuzu aldım marketten bir file limon aldım koca bidona yaparım tamam

Ben de kredi kartlarımın limitini düşürmeye çalışıyorum
Birini kapadım sayılır diğerini de 5 bine kadar düşürücem. Nakit parama göre hesap yapıcam inşallah
Kaç gündür Akbank arıyor reddediyorum kapattırdım hâlâ vermeye çalışıyorlar aidat almadan düşünecektin onu Akbank çok beklersin aslında en güzeli banka kartı eşimle biz evde nakit bulunduruyoruz ama en çok banka kartını kullanıyoruz kredi kartı taksit olayında iyi oluyor nakit cebe kalıyor.

Tamam işte topiğin amacı bu
Benim topiktede birikimlerinizi tabloya yazdırırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…