- 23 Ocak 2016
- 36.124
- 52.433
- 598
Aa al lütfenDikey süpürge almasam da olur epey bi süre![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa al lütfenDikey süpürge almasam da olur epey bi süre![]()
Tabii taksitle bugün klimayı da taksitle aldık kocam sakın kredi kartıyla bişey alma dediAlsam bile taksitle alacağım ya![]()
Ne dedi ne dediTabii taksitle bugün klimayı da taksitle aldık kocam sakın kredi kartıyla bişey alma dedi![]()
Bugün o dikey süpürgeyi temizlerken hele banyoda yıkarken her yer battı paranla rezillik ah dedim çalı süpürgesinin gözünü seveyimEn iyisi çalı süpürgesi![]()
Sakın kredi kartına elleşme banka kartını kullan dediNe dedi ne dedi![]()
Elleşecek kredi kartınımı buldum deseydinSakın kredi kartına elleşme banka kartını kullan dediaslında kredi kartının limiti çok yüksek ama kredi kartını bu taksit mevzularında daha çok kullanıyoruz
Kaç gündür Akbank arıyor reddediyorum kapattırdım hâlâ vermeye çalışıyorlar aidat almadan düşünecektin onu AkbankBen de kredi kartlarımın limitini düşürmeye çalışıyorum
Birini kapadım sayılır diğerini de 5 bine kadar düşürücem. Nakit parama göre hesap yapıcam inşallah
Tamam işte topiğin amacı buYalnız bu yarışma çok iyi oldu kızlar bugün Bimde kızım anne limonata alalım dedi ben sana eve gidince yapıcam kızım dedimakşam yemeğini yiyoruz pertim çıkmış anne limonata var mı dedi
limon tuzu aldım marketten de bir file limon aldım koca bidona yaparım tamam
![]()
Olur ben birkaç ay altın falan alamam herhalde gecen ay bir reşat yaptım kocam doğum günüme kadar kuyumcuya yollamaz beniTamam işte topiğin amacı bu
Benim topiktede birikimlerinizi tabloya yazdırırsınız![]()
Bereketli olsun canımOlur ben birkaç ay altın falan alamam herhalde gecen ay bir reşat yaptım kocam doğum günüme kadar kuyumcuya yollamaz beni![]()
İyi geceler Allah rahatlık versinHerkese iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar![]()