Ne kadar oldu kii. Hiç takip etmiyorum şu aralarAltın uçmaya başladı, noliyy
Evet her gün markete girip eksik bir şeyleri alıyorum valla millet ayda bir kez girip eksikleri alıyorlarmış bir kerede market işi bitiyormuş ben tüm eksikleri alsam bile sonra illa bir şey çıkıyorKızlar sizin evde de eksik bitmiyor mu
Evet iki gündür 8900 ü gördü bugün 8700 lerde bizde bugün günümüzde altını masaya yatırdıkAltın uçmaya başladı, noliyy
8900 e çıktı dün bugün de 8700 leri gördüNe kadar oldu kii. Hiç takip etmiyorum şu aralar
Bizim de öyle hatta bu ara bazı şeyler bozuluyor nasıl üst üste geldi diyorumSürekli bişey kırılıyor bozuluyor eskiyor. Bir şeyleri tamladım derken yeni eksik çıkyor
Ben de taşlı şeyleri hiç sevmem ne olursa olsun yüzük, kolye, bilezik, bileklikŞu zarifliklere bakar mısınız ben de işte koca koca altınlar yerine böyle şeyler seviyorum bunlar bile kimbilir kaç oldu veyyy
Kar tanesi çok seviyorum benBen de taşlı şeyleri hiç sevmem ne olursa olsun yüzük, kolye, bilezik, bilekliktaş dışında güzel ama beğendim
Çok şık duruyorlarŞu zarifliklere bakar mısınız ben de işte koca koca altınlar yerine böyle şeyler seviyorum bunlar bile kimbilir kaç oldu veyyy
Başka sitelerde var mıdır ki canım benzeri? Plastik kolay kırılabilirKızlar ben şimdi kızımın çalışma masasına lamba alacağım ama şu konuda kararsızım IKEA nın beğendim bir tane ürün 800 TL ama kargo pahalı 300 TL şubede de ürün yok kargo ile birlikte 1098 TL ama bu tarz model bir tane de n11 de buldum aksamı plastik 400 TL ne yapsam bilemedim
İkeadakinin aynısı satış sitelerinde 1500Başka sitelerde var mıdır ki canım benzeri? Plastik kolay kırılabilir
400 tl iyiymiş alıp denenebilirKızlar ben şimdi kızımın çalışma masasına lamba alacağım ama şu konuda kararsızım IKEA nın beğendim bir tane ürün 800 TL ama kargo pahalı 300 TL şubede de ürün yok kargo ile birlikte 1098 TL ama bu tarz model bir tane de n11 de buldum aksamı plastik 400 TL ne yapsam bilemedim
Birinciliğe adayım diyorsun yaniEşim yanımda olduğu için hiç harcamam yok şimdilik, elime para da gelmiyor tabii ufak tefek miktarlar dışında. Telfn faturam ve kk son ödeme günü yaklaşıyor bi onları öderim bu haftafatura 700 TL kredi de az az ödediğm için bu ayın 2500 tlsi kalmış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?