- 23 Ocak 2016
- 36.121
- 52.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kuyumcudan anlık 9900Cumhuriyet 38 miiiii![]()
Altın bugün zirve yaptıCumhuriyet 38 miiiii![]()
Yılbaşına 10 u bulur diye düşünuyordm ama şuan yılbaşına kadar nereleri görecek tahmin bile edemiyorumŞuan kuyumcudan anlık 9900
Yarın 10 bin olur az önce 9900 dediler nasıl bu kadar arttı neden arttı acabaYılbaşına 10 u bulur diye düşünuyordm ama şuan yılbaşına kadar nereleri görecek tahmin bile edemiyorum![]()
Hiç bilemiyorum öyle çok etkileyecek birşey de olmadı gündem deYarın 10 bin olur az önce 9900 dediler nasıl bu kadar arttı neden arttı acaba
Filistin'e Sumud kafilesi gitti ya ikinci kafile gidiyor bu etki etti muhtemelenHiç bilemiyorum öyle çok etkileyecek birşey de olmadı gündem de![]()
Doların dünya piyasasında değer kaybetmesi Trumpın ateşkese uymaması altının uluslararası talebinin artmasından kaynaklı olabilir.Hiç bilemiyorum öyle çok etkileyecek birşey de olmadı gündem de![]()
Filistin'e Sumud kafilesi gitti ya ikinci kafile gidiyor bu etki etti muhtemelen
Doların dünya piyasasında değer kaybetmesi Trumpın ateşkese uymaması altının uluslararası talebinin artmasından kaynaklı olabilir.
Ben de anlamıyorum da bakıyorum internete neden bu kadar yükseldi diyeHiç anlamıyorum ama birşeyler oldugu kesin![]()
Neden kiÜlkelerin merkez bankaları fiziki altın topluyorlar öyle okumuştum![]()
Dünyadaki gerçek ve değerli para altın ,gümüşNeden ki