- 16 Haziran 2020
- 5.412
- 13.020
- 248
- 29
Hayırlı olsunVeeee bu akşam itibariyle evde doğalgaz sezonunu açmış bulunmaktayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunVeeee bu akşam itibariyle evde doğalgaz sezonunu açmış bulunmaktayım![]()
Biz de klimayı açtık soğuk yahu bu sene erken mi açıldı sezon acabaVeeee bu akşam itibariyle evde doğalgaz sezonunu açmış bulunmaktayım![]()
Yarın 10 binleri oynar diye düşünüyorum 9900ü gördüHepimize huzurlu geceler kızlar Allah rahatlık versin
İnşaallah altındaki çılgın yükseliş piyasa oyuncularının kar alma isteği ile son bulur ve bir hayli geriler de bizlere de alım fırsatı doğar inşaallah, çok amin![]()
Yaa apartmanlarda da böyle komşun iyi değilse çok kötü kardeşimin de üst katındaki teyze gecenin 2 sinde sabahın 8inde süpürge çalıştırırmışErken yatayım dedim
Yarım saattir yukarıdakilerin kavgasını dinliyorum![]()
4 ya da 5 sene oldular buraya gireli o zamandan beri sürekli kedi köpek gibi sürekli kavga didişmeYaa apartmanlarda da böyle komşun iyi değilse çok kötü kardeşimin de üst katındaki teyze gecenin 2 sinde sabahın 8inde süpürge çalıştırırmış
Zaten sosyal medyadaki paylaşımlara inanmıcan4 ya da 5 sene oldular buraya gireli o zamandan beri sürekli kedi köpek gibi sürekli kavga didişme
Watsaplarda kocam da kocam pozları
Evde 2 çocuk var biri bebek henüz![]()
Kesinlikle inanmıyorumZaten sosyal medyadaki paylaşımlara inanmıcan![]()
Ben de hiç inanmıyorum arka yüz tamamen farklı ya öyle yapmacık yapmacık paylaşım yapmayı hiç sevmem ben kime neyi gösteriyorsun dimiKesinlikle inanmıyorum
Orası perdenin ön yüzü
Aslolan arkası![]()
Acaba biz miyiz o aile diyecektim de whatsapta paylaşmayız biz4 ya da 5 sene oldular buraya gireli o zamandan beri sürekli kedi köpek gibi sürekli kavga didişme
Watsaplarda kocam da kocam pozları
Evde 2 çocuk var biri bebek henüz![]()