• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Hepimize huzurlu geceler kızlar Allah rahatlık versin
İnşaallah altındaki çılgın yükseliş piyasa oyuncularının kar alma isteği ile son bulur ve bir hayli geriler de bizlere de alım fırsatı doğar inşaallah, çok amin 😊

Hepimize huzurlu geceler kızlar Allah rahatlık versin
İnşaallah altındaki çılgın yükseliş piyasa oyuncularının kar alma isteği ile son bulur ve bir hayli geriler de bizlere de alım fırsatı doğar inşaallah, çok amin 😊
Yarın 10 binleri oynar diye düşünüyorum 9900ü gördü

Yaa apartmanlarda da böyle komşun iyi değilse çok kötü kardeşimin de üst katındaki teyze gecenin 2 sinde sabahın 8inde süpürge çalıştırırmış
4 ya da 5 sene oldular buraya gireli o zamandan beri sürekli kedi köpek gibi sürekli kavga didişme
Watsaplarda kocam da kocam pozları
Evde 2 çocuk var biri bebek henüz 😏

Kizlar ya son üç aydır ipin ucu kaçtı asla toparlayamiyoruz. Ben normalde çok düzenli ödeme yapan dikkatli harcama yapan biriydim okadar saldım ki toparlayamiyorum ne birikimim kaldı ne de borçlar için bı çizelge yapıyorum bugün varsa ye yarına Allah kerim modundan çıkamıyorum çok mutsuz ediyor bu durum beni 🥹

Back
X