Bizim burada eylül ayı girince havalar yavaş yavaş soğumaya başlar normalimiz buHava çok soğuk kızlar ya erkenden soğudu bu sene
Aminnnn bizim de tam olarak Kasım'da çok soğur Ekim ayında kombi açanları ilk defa duyuyorum açmayan insan da çok vardır bu sene doğalgaz da pahalıBizim burada eylül ayı girince havalar yavaş yavaş soğumaya başlar normalimiz bu
Ben 8 Ekim 'de kombiyi yakmaya başladım
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Yiyecek yakacak evi olamayanların yardımcısı olsun onların bu durumuna bir an önce son versin hayırlısıyla, hayırlı kapılar açsın, amin
GünaydınHava çok soğuk kızlar ya erkenden soğudu bu sene
Bugün yine harcayacağım şuan kafamda en az bin TL oldu bileGünaydın canlar. Altın biraz düşmüş. Az harcamalı, bol birikimli bir günümüz olsun inşallah. Bugün para harcamayı düşünmüyorum
Yok yok sonuncu kesin benimBugün yine harcayacağım şuan kafamda en az bin TL oldu bilebu hafta sonuncu olurum ben
Maşallah maşallahKredi kartımdan 250 tl elektrik faturası kesilmiş
69 tl ye yeni aldığım dikey süpürge için 10 lu bez filtre torbası aldım
Toplamda 319 tl
Bugünün ilk harcamaları şimdilik bunlar
Yaa listede neler var paylaşsana ah anneler candırAnnem geldi bebişe bakarken temizlik yapıcam
Annemin temizlik ürünü listesine göre 412 tl malzeme aldım
Yazamadım anca fırsat olduYaa listede neler var paylaşsana ah anneler candır
HarikasınKizlar size ipin ucu kaçtı yazdıktan sonra kalktım bir hesap yaptım hemen kendimce bı plan oluşturdumbugün bir çok ödeme yaptım hedefler koydum kendime bu topik bana çok iyi geliyor iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?