Harcama kraliçesi olmaya gidiyor gibisin bu hafta içinde kaç8nci harcaman böyleBugünki harcamam toplam 1464.75 TL
Eki Görüntüle 3656812
Birinciliği tattım ya arkadaşlarım da tatsın diye harcıyorum litfen yaniHarcama kraliçesi olmaya gidiyor gibisin bu hafta içinde kaç8nci harcaman böyle
Ne kadan da iyi niyetli bir kadınBirinciliği tattım ya arkadaşlarım da tatsın diye harcıyorum litfen yani
Burasi biraz karışık işte ya bana göre sayılmamali sonuçta birikim diye altın yaptın sen eee buna bakarsak benimde karta ödediğim, borç sayılmamali bende o parayla altın aldımBugün arabaya yakıt alacağım bir dişle geziyorumya kızlar benim gelecek hafta altın günüm var o borç oluyor aldıklarımı götürüyorum ya onu harcanan listesini yazacak mıyım altın alacağım çünkü
Hahahahaha güldüm vallaBen ne derseniz uyarınsonuçta 746 tl lik altınım var
450 tl ile bugünü başlattım
Devamı gelecek
ReferandumBurasi biraz karışık işte ya bana göre sayılmamali sonuçta birikim diye altın yaptın sen eee buna bakarsak benimde karta ödediğim, borç sayılmamali bende o parayla altın aldım
Buna bir açıklık getirelim hep beraber
Benim de 200 dolar borcum var ama elimde 4 dolar varBen ne derseniz uyarınsonuçta 746 tl lik altınım var
450 tl ile bugünü başlattım
Devamı gelecek
Ne kalmış ki 196 dolarssss nedirBenim de 200 dolar borcum var ama elimde 4 dolar var
Olur inşallah yaNe kalmış ki 196 dolarssss nedir
Tamamdır bana uyarBirikim adına yapılan hiç bir harcama veya borç, ödemeler harcama sayılmasın. Gıda, barınma, faturalar, giyim, araç, günlük ihtiyaçlar için kullanılan para, kart harcaması veya borçlar harcama sayılsn
Bence altın alımları bunlar birikime dair harcamalar hatta harcama bile değil adı üstünde birikimBugün arabaya yakıt alacağım bir dişle geziyorumya kızlar benim gelecek hafta altın günüm var o borç oluyor aldıklarımı götürüyorum ya onu harcanan listesini yazacak mıyım altın alacağım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?